🔥İndirim 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Gamegaraj ürünü çok coinflip ya aşırı kalitesiz mallar genelde

Aralarında çok fark var

RTX 5080 2500 dolar RTX 5070 Ti 1600 dolar 3-5 ay sonra fiyatlar normal seviyelere gelir
1746558882425.webp

tamamda bunlar yurt dışında değil mi? ben yurt dısına cıkmıyorum ve tanıdıgımda yok. vergi falan cıkmıyormu siparişlerde? ayrıca taksit ımkanıda yok. nasıl cazip olabilecek
Bence şuanki 80k lik ve 90k lik guzel ya. Benim 90k likda gözüm kaldı hb de peşin fiyatına 9 taksit de var aylık 10k ödeme rahatlığı güzel. Birkaç test videosu yayınlansa alacam ama hiç video yok daha

Bence şuanki 80k lik ve 90k lik guzel ya. Benim 90k likda gözüm kaldı hb de peşin fiyatına 9 taksit de var aylık 10k ödeme rahatlığı güzel. Birkaç test videosu yayınlansa alacam ama hiç video yok daha
arada sadece ram ve ssd farkı var sanırım. bide işlemcide fark var ama ne oldugunu bılmıyorum. 2 hafta beklesek ındırım veya taksit olayı gider mı acaba

arada sadece ram ve ssd farkı var sanırım. bide işlemcide fark var ama ne oldugunu bılmıyorum. 2 hafta beklesek ındırım veya taksit olayı gider mı acaba
Lansman özel fiyat diyor büyük ihtimalle kısa sürede zam yer

Çok da bilinmedik bir marka için fiyat yüksek geldi bana. Asus, msi vb. bir marka olsaydı... Slayer da nasıl bir marka ismiyse artık biraz bağcılar kokuyor.

Onlar olunca 125kdan baslıyor kanka
5 serisi şart değil. 4 serisinden de güzel laptoplar var. Bu yaşıma kadar şunu öğrendim, gerçek bir fırsat yakalamadığın sürece, her zaman bir sezon öncesinin malını alacaksın ki kazıklanma olasılığın düşsün. Ben şahsen böyle abuk sabuk isimli bir laptop almam. Ama alanın kendi seçimi tabi.

5 serisi şart değil. 4 serisinden de güzel laptoplar var. Bu yaşıma kadar şunu öğrendim, gerçek bir fırsat yakalamadığın sürece, her zaman bir sezon öncesinin malını alacaksın ki kazıklanma olasılığın düşsün. Ben şahsen böyle abuk sabuk isimli bir laptop almam. Ama alanın kendi seçimi tabi.
Ben bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,843
Üyeler
173,732
Son üye
lorexein
Geri