Alamayı düşünüyor musundaha f/psini görmedimSlayer R9T-5070Ti QHD+ 300Hz (LANSMANA ÖZEL FİYAT) - Game Garaj
Slayer R9T-5070Ti QHD+ 300Hz, AMD RYZEN 9 İşlemcisi ve Nvidia GeForce RTX 5070 Ti ekran kartı ile Slayer R9T3D-5070Ti QHD+ 300Hz notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Aralarında çok fark var
tamamda bunlar yurt dışında değil mi? ben yurt dısına cıkmıyorum ve tanıdıgımda yok. vergi falan cıkmıyormu siparişlerde? ayrıca taksit ımkanıda yok. nasıl cazip olabilecekRTX 5080 2500 dolar RTX 5070 Ti 1600 dolar 3-5 ay sonra fiyatlar normal seviyelere gelir
Alıntıyı görüntüle
Bence şuanki 80k lik ve 90k lik guzel ya. Benim 90k likda gözüm kaldı hb de peşin fiyatına 9 taksit de var aylık 10k ödeme rahatlığı güzel. Birkaç test videosu yayınlansa alacam ama hiç video yok dahatamamda bunlar yurt dışında değil mi? ben yurt dısına cıkmıyorum ve tanıdıgımda yok. vergi falan cıkmıyormu siparişlerde? ayrıca taksit ımkanıda yok. nasıl cazip olabilecek
arada sadece ram ve ssd farkı var sanırım. bide işlemcide fark var ama ne oldugunu bılmıyorum. 2 hafta beklesek ındırım veya taksit olayı gider mı acabaBence şuanki 80k lik ve 90k lik guzel ya. Benim 90k likda gözüm kaldı hb de peşin fiyatına 9 taksit de var aylık 10k ödeme rahatlığı güzel. Birkaç test videosu yayınlansa alacam ama hiç video yok daha
Üstteki model 1080p %45NTSC leş ötesi ekranıyla beraber 92Bin TL'ye satılıyor zaten. İşlemci olarak da çok daha geride bir cihaz.RTX 5080 2500 dolar RTX 5070 Ti 1600 dolar 3-5 ay sonra fiyatlar normal seviyelere gelir
Alıntıyı görüntüle
Lansman özel fiyat diyor büyük ihtimalle kısa sürede zam yerarada sadece ram ve ssd farkı var sanırım. bide işlemcide fark var ama ne oldugunu bılmıyorum. 2 hafta beklesek ındırım veya taksit olayı gider mı acaba
1600 dolarlık(62 bin tl) olan 95 bin tl burdaRTX 5080 2500 dolar RTX 5070 Ti 1600 dolar 3-5 ay sonra fiyatlar normal seviyelere gelir
Alıntıyı görüntüle
Onlar olunca 125kdan baslıyor kankaÇok da bilinmedik bir marka için fiyat yüksek geldi bana. Asus, msi vb. bir marka olsaydı...
5 serisi şart değil. 4 serisinden de güzel laptoplar var. Bu yaşıma kadar şunu öğrendim, gerçek bir fırsat yakalamadığın sürece, her zaman bir sezon öncesinin malını alacaksın ki kazıklanma olasılığın düşsün. Ben şahsen böyle abuk sabuk isimli bir laptop almam. Ama alanın kendi seçimi tabi.Onlar olunca 125kdan baslıyor kanka
Ben bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.5 serisi şart değil. 4 serisinden de güzel laptoplar var. Bu yaşıma kadar şunu öğrendim, gerçek bir fırsat yakalamadığın sürece, her zaman bir sezon öncesinin malını alacaksın ki kazıklanma olasılığın düşsün. Ben şahsen böyle abuk sabuk isimli bir laptop almam. Ama alanın kendi seçimi tabi.