Yardım 5070ti lı sistem toplamak istiyorum

Shyzex

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
65000
İlk bilgisayarım olucak ALLAH nasip ederse 5070ti lı sistem istiyorum (amd ekran kartı önermeyin lütfen) işlemci tarafinda da hem intel den hemde amd den önerirseniz güzel olur. Bu arada bütçenin üzerine bin tl bile çıkamam ona göre tavsiye ederseniz güzel olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İlk bilgisayarım olucak ALLAH nasip ederse 5070ti lı sistem istiyorum (amd ekran kartı önermeyin lütfen) işlemci tarafinda da hem intel den hemde amd den önerirseniz güzel olur. Bu arada bütçenin üzerine bin tl bile çıkamam ona göre tavsiye ederseniz güzel olur
Sasece kasa mı ekipman dahil mi

O ekran kartına ryzen 7 9800x3d yakışır, bende kısmetse bu ikili üzerine sistem toplayacam yıl sonuna doğru.

65000 tl ye toplayacağın 5070 ti bir sistem çok verimli olmaz. Kartın kendisi zaten 45 lerden başlıyor. Yani kalan 20.000 tl ye işlemci-ram-anakart-psu-m2 bu parçaları kaliteli seçmeniz lazım. Yoksa aldığınız 5070 ti size 4070 performansı verir. İstersen ekran kartından biraz kısıp öteki bileşenlere yüklen. 1-2 sene sonrada ekran kartını update ederiz. Ne dersin ?

Şu anda güzel sistem yok gaming gecesini bekle
ya da bu sistemi b650m r 5070ti 6000mhz cl36 ram 6500 seçerek al ama 9700x de seçsen güzel olur

Atakaya normalde ben 5070 bakıyodum 3fan olanlardan (msı alıcaktım hatta 32k fiyatı vardı ama zam geldi 35k oldu) ama bu paraya 5070ti sistem dizilir diyenler oldu ilk pc olcak çok da anlamıyorum zaten ama sadece ekran kartı 3fan olmasını istiyorum o kadar (içimde bi heves var her gün pc toplamıyoruz sonuçta)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda güzel sistem yok gaming gecesini bekle
ya da bu sistemi b650m r 5070ti 6000mhz cl36 ram 6500 seçerek al ama 9700x de seçsen güzel olur
Gaming gecesi ne zaman oluyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Atakaya normalde ben 5070 bakıyodum 3fan olanlardan (msı alıcaktım hatta 32k fiyatı vardı ama zam geldi 35k oldu) ama bu paraya 5070ti sistem dizilir diyenler oldu ilk pc olcak çok da anlamıyorum zaten ama sadece ekran kartı 3fan olmasını istiyorum o kadar (içimde bi heves var her gün pc toplamıyoruz sonuçta)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gecesi ne zaman oluyo
cuma akşam 10 stoklar sınırlı ama arada tekrar stoğa gelebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,992
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957