5070ti sistem topladım nasıl sizce?

Yardımcı olabilir miyim belki bir ihtimal, parçalar nedir
hocam konusunu acmistim. simdilik sorunun steamden kaynaklandigini dusunuyorum ancak hala kesin degil. yardimci olmak isterseniz konunun linkini paylasicam altta. gercekten 3 gundur kusucam artik. maalesef kesin bir sonuca varamadim hicbir sekilde.

hocam konusunu acmistim. simdilik sorunun steamden kaynaklandigini dusunuyorum ancak hala kesin degil. yardimci olmak isterseniz konunun linkini paylasicam altta. gercekten 3 gundur kusucam artik. maalesef kesin bir sonuca varamadim hicbir sekilde.

Yarın sabah detaylı inceleyeceğim hocam

Ekran kartı: Gainward Rtx 5070 Ti Phoenix
İşlemci: ryzen 7 9700x
Anakart: MSI B850 TOMAHAWK MAX WİFİ
SSD: Kingston Renegade 2TB
Ram: Viper Venom(16x2) 6000mhz Cl30 Ddr5
Kasa: Zoko Amiral Dk431
Soğutma: Thermalright Phantom sipirit 120 se
PSU: Raijintek Ampere 850W Plat.

ÜCRET: 80k

Sizce parça uyuşmazlığı veya farklı bir sıkıntı var mı veya böyle yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir şey, parçalar yeni sipariş edildi sayılır henüz hepsi gelmedi yani çok önemli bir değişiklik yampmam verekirse iade edebilirim önerilerinizi bekliyorum.
Sistemin dengeli ve güzel ayrıca o işlemci için özel videolar mevcut 7800x3d ile aynı fpsleri vermesi için ayar yapıyorlar onları izlemenizi tavsiye ederim türk ve yabancı youtuberlerden bakabilirsin.

Sistemin dengeli ve güzel ayrıca o işlemci için özel videolar mevcut 7800x3d ile aynı fpsleri vermesi için ayar yapıyorlar onları izlemenizi tavsiye ederim türk ve yabancı youtuberlerden bakabilirsin.
Mümkünse video ismi veya linki atabilir misiniz bulamadım da?

Ekran kartı: Gainward Rtx 5070 Ti Phoenix
İşlemci: ryzen 7 9700x
Anakart: MSI B850 TOMAHAWK MAX WİFİ
SSD: Kingston Renegade 2TB
Ram: Viper Venom(16x2) 6000mhz Cl30 Ddr5
Kasa: Zoko Amiral Dk431
Soğutma: Thermalright Phantom sipirit 120 se
PSU: Raijintek Ampere 850W Plat.

ÜCRET: 80k

Sizce parça uyuşmazlığı veya farklı bir sıkıntı var mı veya böyle yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir şey, parçalar yeni sipariş edildi sayılır henüz hepsi gelmedi yani çok önemli bir değişiklik yampmam verekirse iade edebilirim önerilerinizi bekliyorum.
güzel sistem olmuş hocam soğutucu rgb si ve kasa rgb si senkron yanması için kasada kontrolcü yok diye biliyorum direkt anakarta montajlayacaksınız sanırım

güzel sistem olmuş hocam soğutucu rgb si ve kasa rgb si senkron yanması için kasada kontrolcü yok diye biliyorum direkt anakarta montajlayacaksınız sanırım
Dediğim gibi şimdiye kadar sistem toplamışlığım yok bu konulara pek hakim değilim eğer sorun yaşarsam zaten forumda sorarım. Bu arada sistem yorumunuz için teşekkürler

Fiyat fazla geldi onun harici iyi

Parça kalitesini üst seviyede tutmaya çalıştığımdan fiyat biraz yüksek gibi görünenilir fakat ömür olarak +2 yıl daha götürür diye düşünüyorum yoksa Anakart, SSD ve PSU daha düşük seçilip 10k daha ucuza da toplanabilir
ben onu 15 yıl kullanırım

15 yıl teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir çağda biraz iddalı bir söylem. 15 yıl olmasa da 7/8 yıl götürse dahi bana yeter yine de dediğim gibi 2-3 yıl sonrasını bile tahmin etmek çok güç bu dönemde.
hocam benim sisteme bakarsanız anlarsıınız ekran kartı benden 3 yaş küçük

hocam benim sisteme bakarsanız anlarsıınız ekran kartı benden 3 yaş küçük
Bazı şeyler nasip kısmet hocam neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz ben de uzun zamandır çevremde ve sosyal medyada gördüğüm sistemlere imrenerek bakardım, yalnızca hayal olarak kalacak sanırdım fakat nasip oldu Birkaç hafta önce ihtiyaçtan dolayı 20-30 bine toplamayı düşündüğüm bilgisayarı bir yakınımın yardımıyla birlikte 80 bine toplama imkanına kavuştum ve inşallah yarın veya diğer gün tüm parçalar gelince ilk defa bilgisayar toplayacağım. Dediğim gibi başımıza neyin ne zaman geleceğini bilemiyoruz. Allah sana ve forumdaki diğer kardeşlerimize bundan çok daha iyilerini nasip etsin. Her daim elimizdekilere şükretmek ve sahip olduğumuz şeylerle mutlu olmaya çalışmak, sürekli, şikayet ve imrenmeyle geçen bir hayattan daha iyidir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri