Beyaz 5070ti 7800x3d sistem nasıl?

hayır böyle kasa pahalıya denk gelir beni 2 dakika bekle burda
teşekkürler hocam kasa psu olarak şunu buldum ama https://www.hawkgaming.com.tr/nzxt-...i-beyaz-atx-oyuncu-kasasi?ref=akakce&v=1.53.5 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFYH...333&creativeASIN=B0CFYHHPPV&linkCode=asn&th=1 tabi diğerine göre 5k daha pahalıya geliyor.
Thermarlight phantom spiritin beyaz bir versiyonu veya alternatifi var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel soğutucu ama fiyatı artıyor eksi not

eksik psu kaldı

Son düzenleme:
hayır böyle kasa pahalıya denk gelir beni 2 dakika bekle burda

güzel soğutucu ama fiyatı artıyor eksi not

eksik psu kaldı
attım msi hem beyaz hem modüler o olabilir 2000 tl fark etmiş olur arada hem daha iyi bir psuya geçmiş oluyor sistem

bide kasa iyi midir videosu falan vardı izledim iyi gibi ama eksi yönü var mı

bu marka bizim ülkede yeni yeni yaygınlaşıyor ama yurt dışında felan talebi çok. kaliteli ve güçlü bir marka

attım msi hem beyaz hem modüler o olabilir 2000 tl fark etmiş olur arada hem daha iyi bir psuya geçmiş oluyor sistem

bide kasa iyi midir videosu falan vardı izledim iyi gibi ama eksi yönü var mı
yani bizim ülkede çok bilinmedik olduğuna bakma globalde çok giden bir marka

bu marka bizim ülkede yeni yeni yaygınlaşıyor ama yurt dışında felan talebi çok. kaliteli ve güçlü bir marka

yani bizim ülkede çok bilinmedik olduğuna bakma globalde çok giden bir marka
anladım çok teşekkürler birtek şu işlemcideki fark değer mi kafamı karıştırıyor 9700x mi 7800x3d mi doğru düzgün kıyaslamada bulamadım. 5070 ti beyaz sadece galax stokta bekleyip eski ekran kartım 1050 tiyi kullansam sisteme bir zararı olmaz di mi? düşük performans vermedi dışında

Ram 6000mhz al ustunu boşver stabil degil surekli mavi ekran yersin
ilk defa duydum ama böyle bir sorun var mı anakart uyumluluk listesinde varsa bile sorun çıkartır mı?

anladım çok teşekkürler birtek şu işlemcideki fark değer mi kafamı karıştırıyor 9700x mi 7800x3d mi doğru düzgün kıyaslamada bulamadım. 5070 ti beyaz sadece galax stokta bekleyip eski ekran kartım 1050 tiyi kullansam sisteme bir zararı olmaz di mi? düşük performans vermedi dışında

ilk defa duydum ama böyle bir sorun var mı anakart uyumluluk listesinde varsa bile sorun çıkartır mı?
Hocam Anakartlar En tepe seviyelwrde olmasi lazim ozellikle 7000 ve ustu için, zaten Gecikme Değeri(cl) yuzunden çok bi fps kazancida yaşamiyorsunuz Bence imzamdaki Xpg cl30 6000 yada Az daha iyisi olsun derseniz 6400Mhz Cl28 modeli var Gskill Trident , Cl28-30 uzerinde Ram tavsiye etmiyorum

alakası yok kardeşim kullandığın anakartla alakali o zaten sen alabileceğin ennnn iyi f/p kartını alıyorsun hatta 8000 mghz oc et bak keyfine

bakabilirsin kardeşim inceleme var

ram cl 28 30 olması bencede daha iyi ama beyaz seçenek ülkemizde fazla yok burada fiyat ve alınan performansa bakarak seçmek lazım tl başı performans olarak seçtiğiniz en ideal 8000 oc bile edebilirsin

Son düzenleme:
alakası yok kardeşim kullandığın anakartla alakali o zaten sen alabileceğin ennnn iyi f/p kartını alıyorsun hatta 8000 mghz oc et bak keyfine

bakabilirsin kardeşim inceleme var

ram cl 28 30 olması bencede daha iyi ama beyaz seçenek ülkemizde fazla yok burada fiyat ve alınan performansa bakarak seçmek lazım tl başı performans olarak seçtiğiniz en ideal 8000 oc bile edebilirsin
bu videoyu izledimde doğru düzgün fps farkı yok ikisi arasında buna göre bakarsam 9700x mantıklı geliyor nesil olarakta yeni diye oc yapacağımı çok düşünmüyorum

bencede 9700x alabilirsin hem daha ucuz
soğutucu hariç kafamda şekillendi gibi hocam sizide uğraştırdık bir şey daha soracağım ben parçaları alıp ekran kartını sona bıraksam elimdeki 1050 tiyle kullanmamın bir zararı olur mu sisteme performans düşüklüğü harici ?

hayır abicim niye olsun bi sorun olmaz performans harici yani.. uyumsuzluk vs vs öyle şeyler yok

hayır abicim niye olsun bi sorun olmaz performans harici yani.. uyumsuzluk vs vs öyle şeyler yok
şuan 89k civarı tutuyor 5070 tiyi 44 bine sayarsam beyaz uğruna biraz maliyet artıyor muhtemelen beyazı bıraksam 83-85 k tutardı

şuan 89k civarı tutuyor 5070 tiyi 44 bine sayarsam beyaz uğruna biraz maliyet artıyor muhtemelen beyazı bıraksam 83-85 k tutardı
yani beyaz sistemler genelde bi tık pahalıya geliyor da güzel sistemin oldu boşver cuma günü incehesap bekle belkide 5070ti bile alırsın

Geri