Saf kasta 5000 serisi benim için hayal kırıklığı. 7900 Gre yi satıp ilk kez Nvidia kullanayım dedim. Dedigimle kaldim.Tüm pcyi satıp sadece kartı alıp bakışmayı düşünüyorum sizce hangisi
Hangi modele geçtinSaf kasta 5000 serisi benim için hayal kırıklığı. 7900 Gre yi satıp ilk kez Nvidia kullanayım dedim. Dedigimle kaldim.
Artık güce değil yapay zekaya yatırım yapmış gibi gösterip insanları ***** yerine koyuyorlar.
Hala 7900 Gre ye devam. 2K da çok memnunum.Hangi modele geçtin
Amazon.ca bakabilirsin satışta zaten 1500 dolar kanada doları 25 lira 38k yapıyor ve 16gb gözüküyorHala 7900 Gre ye devam. 2K da çok memnunum.
Amd bi sürpriz yapıp 9070 Xtx çıkarırsa bi düşünürüm. ( 32 Gb vramli çıkacak diye sızıntı var)
Hala 7900 Gre ye devam. 2K da çok memnunum.
Amd bi sürpriz yapıp 9070 Xtx çıkarırsa bi düşünürüm. ( 32 Gb vramli çıkacak diye sızıntı var)
Kanada da satışta 1500 dolar5070ti stoklar gelmeden düzelmez 9070xt de ucuz gelmeyecek gibi 40 45 arası en az. AMd mi NVdiamı tercih senin.
Hocam ben bile rx 6800 ile 4k oynuyorum sen 2k da neden oynuyorsunHala 7900 Gre ye devam. 2K da çok memnunum.
Bu aralar yurt dışı fiyatları da çıldırmış durumda yorum yapamıyorumKanada da satışta 1500 dolar
Bende kuzenlere almanya hollanda felan gürcü nere baktıysam 5080 için Tr ile aynı fiyata denk geliyor Stoklar düzelene kadar saldım ekran kartı işini apu devamAbim kanada da benim 1500 dolara sistem dizdik ona
Ben cidden sistemi satıp sadece kartı alıcam yaza kadar bekleyip yazda dizmeye çalışıcam birazda aileden yardımla dizicem tekrarBende kuzenlere almanya hollanda felan gürcü nere baktıysam 5080 için Tr ile aynı fiyata denk geliyor Stoklar düzelene kadar saldım ekran kartı işini apu devam![]()