Neler Yeni

5070Tİ VS 9070XT KAS GÜCÜ

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Alıntıyı görüntüle
Umarım gelir rekabet iyidir :) Ama amd üst segment yarışını saldı zaten sanmıyorum artık rakipleri 5070 ve altı
Amd nin amacı hiç en iyisi olmak olmadı ki zaten. 9070 ve 9070 xt yi , 5070 ve 5070 ti a karşı çıkaracaklarını söyledi.
Ama arkalarında 7900xtx gibi bir canavarı geçecek bir kart yapmalarını bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanada da satışta 1500 dolar

Hocam ben bile rx 6800 ile 4k oynuyorum sen 2k da neden oynuyorsun
Saf kasta kartın hakkı 2k. 4k da iyi performans vermiyor.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
EmreE
Amd nin amacı hiç en iyisi olmak olmadı ki zaten. 9070 ve 9070 xt yi , 5070 ve 5070 ti a karşı çıkaracaklarını söyledi.
Ama arkalarında 7900xtx gibi bir canavarı geçecek bir kart yapmalarını bekliyorum.

Saf kasta kartın hakkı 2k. 4k da iyi performans vermiyor.
Hangi oyuna girdiysem 4k denedim ve genelde özelleştirişmiş ayarlarda 70 90 fps arası gidip geliyor

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Amazon.ca bakabilirsin satışta zaten 1500 dolar kanada doları 25 lira 38k yapıyor ve 16gb gözüküyor
Xtx çıkarsa dedim. Gre den 9070 xt ye geçmek çok mantikli gelmiyor. Kart bi çıksın testlerini görelim bakalım.
2k da gayet mutluyum gre ile. Artık 4k bir sistem istiyorum ama bu fiyatlarla pek mümkün durmuyor

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
mehmet ali oğuz
Xtx çıkarsa dedim. Gre den 9070 xt ye geçmek çok mantikli gelmiyor. Kart bi çıksın testlerini görelim bakalım.
2k da gayet mutluyum gre ile. Artık 4k bir sistem istiyorum ama bu fiyatlarla pek mümkün durmuyor
4k OLed monitörler el yakmasa düşünülür hedef 4k ama çok tuzlular :)

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Hangi oyuna girdiysem 4k denedim ve genelde özelleştirişmiş ayarlarda 70 90 fps arası gidip geliyor
Ya işte Afmf 2 yi ve Fsr yi aktif ederek fps yükseliyorsun ama kaliteyi bozuyor.
4k da 80 almak yerine 2k da 200 300 almak daha akıcı geliyor

4k OLed monitörler el yakmasa düşünülür hedef 4k ama çok tuzlular :)
Oled in de 1 nesil daha ilerlemesi lazım ya. Zaten çok pahalı onu geçtim ama şu oled yanma sorunu hala geliştirilmesi lazım.
Msi 3 yıl garanti veriyor ama oled care koruma falan var ama ips i kullandığın gibi çatır çatır kullanamazsın. Ekran kendini korumaya aliyor. Parlaklik dusuruyor falan.

BabaVoss7

80+ Silver
Oled in de 1 nesil daha ilerlemesi lazım ya. Zaten çok pahalı onu geçtim ama şu oled yanma sorunu hala geliştirilmesi lazım.
Msi 3 yıl garanti veriyor ama oled care koruma falan var ama ips i kullandığın gibi çatır çatır kullanamazsın. Ekran kendini korumaya aliyor. Parlaklik dusuruyor falan.
Kullanıma başlı tabi ama şahsen bi tık abartıldığını düşünüyorum 1 yıldır g8 samsung var ilk nesillerden sayılır çatır çutur ips ten fazla bile kullandım bi sıkıntı çıkmadı. He şu var full parlaklıkta kullanmıyorum en büyğk etken bu. Buda yanması için değil gözlerim acıyor her monitörde öyle.. yani bence imkan varsa herkes oled kullanmalı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
mehmet ali oğuz
Ya işte Afmf 2 yi ve Fsr yi aktif ederek fps yükseliyorsun ama kaliteyi bozuyor.
4k da 80 almak yerine 2k da 200 300 almak daha akıcı geliyor

Evet mitoda görmüştüm yayında msi oled i kendini dinlenmeye alıp kapatıyordu :D Ama 4k yada oled olmadan geçilmez gibi duruyor.

Kullanıma başlı tabi ama şahsen bi tık abartıldığını düşünüyorum 1 yıldır g8 samsung var ilk nesillerden sayılır çatır çutur ips ten fazla bile kullandım bi sıkıntı çıkmadı. He şu var full parlaklıkta kullanmıyorum en büyğk etken bu. Buda yanması için değil gözlerim acıyor her monitörde öyle.. yani bence imkan varsa herkes oled kullanmalı
G8 32 olanına bakıp duruyordum işte bende En uygunu da o :)

BabaVoss7

80+ Silver
Evet mitoda görmüştüm yayında msi oled i kendini dinlenmeye alıp kapatıyordu :D Ama 4k yada oled olmadan geçilmez gibi duruyor.

Ben zamsnında 32 ye almıştım 🥲 şuan çıtır çerez fiyatı.. ama haketti ya cidden çok iyi

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
mehmet ali oğuz

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Hala bi kullanma niyetim var. Ethereum 4000 Dolar üstüne atarsa alacağım:)

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
efe araci
bir amd sever olarak 9070 almanı öneririm 5000 serisi beni üzdü bu seride.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Ahmet Melih Alemdar

2k monitör ile 7900 gre yi satıp, Msi 4k 160 hz ips monitörü ile 5080 yada Amd nin yeni bir kart sürprizi yapması fikri aklımda.
Kriptoda terste kalmasaydim Oled +5090 bile aklima geliyordu. Ha ne oynuyosun en cok diye sorarsan hala Pes 2021 :)
Amaç nefsi köreltmek

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Saf kasta 5000 serisi benim için hayal kırıklığı. 7900 Gre yi satıp ilk kez Nvidia kullanayım dedim. Dedigimle kaldim.
Artık güce değil yapay zekaya yatırım yapmış gibi gösterip insanları ***** yerine koyuyorlar.
bende rx 7900 gre kullanıyorum bence epey iyi kart fiyatına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,049
Üyeler
168,375
Son üye
MuratByte
Top Bottom