Neler Yeni

5080 hazir sistem nasil ?

noxAterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nox aterna
Bütçe
133000
Merhaba arkadaşlar boyle bir sistem olusturdum sizce nasıl olmus mantikli mi degisiklik yapilsa nelerde yapilabilir bir de bu fiyat bandina baska hazir sistem oneriniz olur mu?
Fiyati 133 bin TL.

Ekler

• Screenshot_2025-03-19-18-22-44-356_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-19-18-22-44-356_com.android.chrome.jpg
    414.3 KB · Hit: 52

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba arkadaşlar boyle bir sistem olusturdum sizce nasıl olmus mantikli mi degisiklik yapilsa nelerde yapilabilir bir de bu fiyat bandina baska hazir sistem oneriniz olur mu?
Fiyati 133 bin TL.
hocam kullanım amacı neydi oyun mu 3d render vs işler mi

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hakan
Dün gece bu sistem muhtemelen 120-125 arası bi fiyattaydı dimi :S

noxAterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nox aterna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kullanım amacı neydi oyun mu 3d render vs işler mi
Genellikle oyun ve yazilim icin kullanacam
Sistem linki
Bu sistemi ozellestirdim. İnno3d sikintili diyolar bir kac yerde pek bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün gece bu sistem muhtemelen 120-125 arası bi fiyattaydı dimi :S
Maalesef oyle. Aklimda baska bir sistem vardi normalde ancak 30k artti fiyati duser mi hic bilmiyorum

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hakan
Sistem linki

Maalesef oyle. Aklimda baska bir sistem vardi normalde ancak 30k artti fiyati duser mi hic bilmiyorum
Aklınızda olan o başka sistem için birkaç gün beklemede kalmalısınız bence çünkü bu fiyatlar kesinlikle düşecektir şu olayların sıcaklığı geçtiğinde, yani bugünkü durumu kullanmaya çalışan fırsatçılara 10-15k fazladan vermeyin derim yazık.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Yunus Emre Uzun
Sistem linki

hocam şöyle bir sistem buldum hani sizinkinden çok daha ucuz gerek var mı sizinkine bilemedim bu işinizi görür mü özelliştirme yapın isterseniz

noxAterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nox aterna
Aklınızda olan o başka sistem için birkaç gün beklemede kalmalısınız bence çünkü bu fiyatlar kesinlikle düşecektir şu olayların sıcaklığı geçtiğinde, yani bugünkü durumu kullanmaya çalışan fırsatçılara 10-15k fazladan fazladan vermeyin derim.
Katiliyorum bekleyecegim zaten biraz daha ancak dusmezse diye bi kac sistem daha bulmaya calisiyorum

hocam şöyle bir sistem buldum hani sizinkinden çok daha ucuz gerek var mı sizinkine bilemedim bu işinizi görür mü özelliştirme yapın isterseniz
5070ti konusunda biraz kararsizim okudugum kadariyla 5070ti yerine 9700xt almak daha mantikli diyorlardi. Siz ne diyorsunuz bu konuda.amd ekran karti hic kullanmadim mantikli mi sizce

Son düzenleme:

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Yunus Emre Uzun
Katiliyorum bekleyecegim zaten biraz daha ancak dusmezse diye bi kac sistem daha bulmaya calisiyorum

5070ti konusunda biraz kararsizim okudugum kadariyla 5070ti yerine 9700xt almak daha mantikli diyorlardi. Siz ne diyorsunuz bu konuda.amd ekran karti hic kullanmadim mantikli mi sizce
hocam sadece oyunsa daha mantıklı fakat siz yazılım için vs de kullanıcam dediniz şahsen sizin durumuzda nvidia tercih ederdim 👍

noxAterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
nox aterna

Bir de msi anakartlari cok sorun cikartiyormus arastirdigim kadariyla. O yuzden biraz on yargiliyim

Top Bottom