hocam kullanım amacı neydi oyun mu 3d render vs işler miMerhaba arkadaşlar boyle bir sistem olusturdum sizce nasıl olmus mantikli mi degisiklik yapilsa nelerde yapilabilir bir de bu fiyat bandina baska hazir sistem oneriniz olur mu?
Fiyati 133 bin TL.
Genellikle oyun ve yazilim icin kullanacamhocam kullanım amacı neydi oyun mu 3d render vs işler mi
Maalesef oyle. Aklimda baska bir sistem vardi normalde ancak 30k artti fiyati duser mi hic bilmiyorumDün gece bu sistem muhtemelen 120-125 arası bi fiyattaydı dimi :S
Aklınızda olan o başka sistem için birkaç gün beklemede kalmalısınız bence çünkü bu fiyatlar kesinlikle düşecektir şu olayların sıcaklığı geçtiğinde, yani bugünkü durumu kullanmaya çalışan fırsatçılara 10-15k fazladan vermeyin derim yazık.Genellikle oyun ve yazilim icin kullanacam
Sistem linki
Bu sistemi ozellestirdim. İnno3d sikintili diyolar bir kac yerde pek bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef oyle. Aklimda baska bir sistem vardi normalde ancak 30k artti fiyati duser mi hic bilmiyorum
hocam şöyle bir sistem buldum hani sizinkinden çok daha ucuz gerek var mı sizinkine bilemedim bu işinizi görür mü özelliştirme yapın istersenizGenellikle oyun ve yazilim icin kullanacam
Sistem linki
Bu sistemi ozellestirdim. İnno3d sikintili diyolar bir kac yerde pek bilemedim
Maalesef oyle. Aklimda baska bir sistem vardi normalde ancak 30k artti fiyati duser mi hic bilmiyorum
Katiliyorum bekleyecegim zaten biraz daha ancak dusmezse diye bi kac sistem daha bulmaya calisiyorumAklınızda olan o başka sistem için birkaç gün beklemede kalmalısınız bence çünkü bu fiyatlar kesinlikle düşecektir şu olayların sıcaklığı geçtiğinde, yani bugünkü durumu kullanmaya çalışan fırsatçılara 10-15k fazladan fazladan vermeyin derim.
5070ti konusunda biraz kararsizim okudugum kadariyla 5070ti yerine 9700xt almak daha mantikli diyorlardi. Siz ne diyorsunuz bu konuda.amd ekran karti hic kullanmadim mantikli mi sizcehocam şöyle bir sistem buldum hani sizinkinden çok daha ucuz gerek var mı sizinkine bilemedim bu işinizi görür mü özelliştirme yapın isterseniz
![]()
AMD R5 7600X-MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X 16GB-MSI B650-500GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 7600X-MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VENTUS 3X 16GB-MSI B650-500GB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
hocam sadece oyunsa daha mantıklı fakat siz yazılım için vs de kullanıcam dediniz şahsen sizin durumuzda nvidia tercih ederdimKatiliyorum bekleyecegim zaten biraz daha ancak dusmezse diye bi kac sistem daha bulmaya calisiyorum
5070ti konusunda biraz kararsizim okudugum kadariyla 5070ti yerine 9700xt almak daha mantikli diyorlardi. Siz ne diyorsunuz bu konuda.amd ekran karti hic kullanmadim mantikli mi sizce
Bir de msi anakartlari cok sorun cikartiyormus arastirdigim kadariyla. O yuzden biraz on yargiliyimKatiliyorum bekleyecegim zaten biraz daha ancak dusmezse diye bi kac sistem daha bulmaya calisiyorum
5070ti konusunda biraz kararsizim okudugum kadariyla 5070ti yerine 9700xt almak daha mantikli diyorlardi. Siz ne diyorsunuz bu konuda.amd ekran karti hic kullanmadim mantikli mi sizce