50bin TL bütçeli mining sistem önerisi

RYD_58

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçem 50bin lira arkadaşlar
Bu bütçe ile hangi ekran kartlarını almalıyım. Dört adetten fazla ekran kartı istemiyorum yani kalabalık bi sistem olmasın.
Aklımda 2 adet RTX3080 almak var ama alacağım modeller LHR li mi değil mi bilmiyorum.
LHR li ekran kartlarının sınırını kaldıranlar varmış, bu işlem kolay bi işlem mi yaplıabilir mi, mantıklı mı önerilerinizi bekliyorum

İzlemeni tavsiye ederim

Herkes de bu işe giriyor :D

Bütçem 50bin lira arkadaşlar
Bu bütçe ile hangi ekran kartlarını almalıyım. Dört adetten fazla ekran kartı istemiyorum yani kalabalık bi sistem olmasın.
Aklımda 2 adet RTX3080 almak var ama alacağım modeller LHR li mi değil mi bilmiyorum.
LHR li ekran kartlarının sınırını kaldıranlar varmış, bu işlem kolay bi işlem mi yaplıabilir mi, mantıklı mı önerilerinizi bekliyorum
LHR li ekran kartlarının sınırını kaldırmak oldukça basit program kendisi yapıyor ama sadece yüzde 70 e kadar kısıtlmayı kaldırabiliyorlar. Örnek vermek gerekirse LHR'siz 3060Ti 60 MH/s ile kazarken LHR'li 3060Ti saadece 40 MH/s ile kazabiliyor.

Peki şuan piyasada bildiğiniz LHR siz ekran kartları neler?
3080 önerirseniz daha iyi olur

en ucuz 3080 18k ya satılıyor şuan 15-20k ya hazır sistem alıp diğer parçaları satıp ekran kartını kullanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,400
Üyeler
188,590
Son üye
VRAM KAÇAKÇISI
Geri