Neler Yeni

50K altı telefon önerisi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
neden 14T pro poco x7 pro veya redmagic 10 pro yerine samsung önerirsin merak ettim?
kendi fikrim ben gidipte 40 -50 k yı ülkedeki cogu insanın kacak kullandıgı telefonlara vermem ki samsung ve ıphone kadar nam salmış değiller

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ertuğrul CERAN
Merhaba

Redmagic 10 Pro incelemelerini izle derim almadan önce. Panel kalitesi pek iyi değil diyen Redmagic 9 Pro kullanıcıları var. Ekran yanığı olduğunu iddia edeler var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Fiyat, donanım, batarya iyi ama sorunsuz da olması gerekir. Para kolay kazanılmıyor.

İyi forumlar

Shourd

80+ Gold
oyun oynarken şarja takıyorsun böyle oynarken samsung da özellik var direk bataryayı şarj etmiyor önce işlemciye güç aktarılıyor bu sayede cihaz ısınmıyor ve batarya sağlığı korunmuş oluyor .
gayet mantıklı bi sebep ve samsung seven biriyse neden olmasın ama sadece oyun içinse redmagic bence daha önde

The_Bilge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bilge Kağan
İlgilendiği Kategoriler
rx7900xtx taşıyan polat alemdar
kendi fikrim ben gidipte 40 -50 k yı ülkedeki cogu insanın kacak kullandıgı telefonlara vermem ki samsung ve ıphone kadar nam salmış değiller
Ben prestij paradoxuna inanmıyorum. Xiaomi prestijli olmadığı için kötüleniyor kötülendiği için prestij kazanamıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

gayet mantıklı bi sebep ve samsung seven biriyse neden olmasın ama sadece oyun içinse redmagic bence daha önde
aga 25w çok yavaş be galaxy note 4 var o bile 20w

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,089
Üyeler
170,301
Son üye
longrifle
Top Bottom