AMD olmaz mı bnde AMD fetisi var (!)Intel ve Nvidia olacak şekilde 50k sadece kasa sistem önerisi istiyorum.
AMD olmaz mı bnde AMD fetisi var (!)
Şaka yapıyorum hemen ciddiye alma am5 daha uzun ömürlü olur ve soğutması intele göre daha kolay
valla hocam sistemi babama toplıycam ve yıllardır amd kullandığı için bu defa intel istiyor. Memnuniyetsizlikten değil bunu da tecrübe etmek istiyorAMD olmaz mı bnde AMD fetisi var (!)
Şaka yapıyorum hemen ciddiye alma am5 daha uzun ömürlü olur ve soğutması intele göre daha kolay
Konudan alakasız olacak kusura bakma lütfen, az önce 50k'ya telefon alıp üzerine böyle bir konu görmem tuhaf hissettirdiIntel ve Nvidia olacak şekilde 50k sadece kasa sistem önerisi istiyorum.
Bu tecrübe daha bir kaç aylık sistemi eski soket yapabilir ikna edin ona bı r4070ti /7500f yada parça kalitesinden kısarak zorla 7800x3d ye kadar getirebilirimvalla hocam sistemi babama toplıycam ve yıllardır amd kullandığı için bu defa intel istiyor. Memnuniyetsizlikten değil bunu da tecrübe etmek istiyor
Ekran kartı 7900xt olmaz mı?Bu tecrübe daha bir kaç aylık sistemi eski soket yapabilir ikna edin ona bı r4070ti /7500f yada parça kalitesinden kısarak zorla 7800x3d ye kadar getirebilirim
50k ya zamanında 2 tane Kangoo almıştık vay be ve 1 dükkan satıp şimdi telefon parası olduKonudan alakasız olacak kusura bakma lütfen, az önce 50k'ya telefon alıp üzerine böyle bir konu görmem tuhaf hissettirdi![]()
He ya, para olmuş pul.50k ya zamanında 2 tane Kangoo almıştık vay be ve 1 dükkan satıp şimdi telefon parası oldu
Konu sahibi bn değilim bna kalsa 7800x3d b650 32gb ddr5 ram kc3000 1 TB cc560 750w versiyon 360/240 mm sıvı soğutma rx7900xt alması daha mantıklıEkran kartı 7900xt olmaz mı?
zamanında biz de o civarda paraya 0 kangoo almıştık hocam.. Maalesef durumlar kötü ve daha da kötüye gidiyor50k ya zamanında 2 tane Kangoo almıştık vay be ve 1 dükkan satıp şimdi telefon parası oldu
hayırEkran kartı 7900xt olmaz mı?
Hayat bitti.zamanında biz de o civarda paraya 0 kangoo almıştık hocam.. Maalesef durumlar kötü ve daha da kötüye gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır