50k bütçeye monitör dahil sistem önerisi

zaten her cuma bakiyorum baya güzel indirimler oluyor ordan şansımı deneyeceğim, https://www.incehesap.com/earthsea-...1985,32007,1681350,31990,33864,1681086,599043
bu sistemle monitörü alınca fiyat biraz artıyor diyorum
o sistemi ben önerdim o değil ki :D ayrıca attığım şekliyle de alınabilir ssd ve kasada problem var onun haricinde yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

43e kasa 7k monitör 50k işte hadi 51 olsun benim için ne değişir :D ssdyi ve kasayı değişirsen ikiside 1k tutuyor 53 oluyor :D

o sistemi ben önerdim o değil ki :D ayrıca attığım şekliyle de alınabilir ssd ve kasada problem var onun haricinde yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

43e kasa 7k monitör 50k işte hadi 51 olsun benim için ne değişir :D ssdyi ve kasayı değişirsen ikiside 1k tutuyor 53 oluyor :D
karıştırmisim hocam😃 işlemci,sdd, soğutucu fln değiştirdim kasayı ellemedim, dediğiniz gibi 53k gibi bir şey oluyor ama maalesef o kadar bütçem yok zar zor 50k yapabilimdim bütçeyi😃

karıştırmisim hocam😃 işlemci,sdd, soğutucu fln değiştirdim kasayı ellemedim, dediğiniz gibi 53k gibi bir şey oluyor ama maalesef o kadar bütçem yok zar zor 50k yapabilimdim bütçeyi😃
değiştirmeden alabilirdin niye değiştin ki :D 43k yapıyor 7k monitör diye düşünmüştüm

tamamdır değiştirmeden alayım o zaman 😃
Elindeki parayı 51 52k yapabilirsen kasa ve ssdyi değiştir ssdyi sonradan değiştirebilirsin ama kasayı değiştiremezsin kasayı vento yapıp Al bence

Geri