50k bütçeye monitör dahil sistem önerisi

zaten her cuma bakiyorum baya güzel indirimler oluyor ordan şansımı deneyeceğim, https://www.incehesap.com/earthsea-...1985,32007,1681350,31990,33864,1681086,599043
bu sistemle monitörü alınca fiyat biraz artıyor diyorum
o sistemi ben önerdim o değil ki :D ayrıca attığım şekliyle de alınabilir ssd ve kasada problem var onun haricinde yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

43e kasa 7k monitör 50k işte hadi 51 olsun benim için ne değişir :D ssdyi ve kasayı değişirsen ikiside 1k tutuyor 53 oluyor :D

o sistemi ben önerdim o değil ki :D ayrıca attığım şekliyle de alınabilir ssd ve kasada problem var onun haricinde yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

43e kasa 7k monitör 50k işte hadi 51 olsun benim için ne değişir :D ssdyi ve kasayı değişirsen ikiside 1k tutuyor 53 oluyor :D
karıştırmisim hocam😃 işlemci,sdd, soğutucu fln değiştirdim kasayı ellemedim, dediğiniz gibi 53k gibi bir şey oluyor ama maalesef o kadar bütçem yok zar zor 50k yapabilimdim bütçeyi😃

karıştırmisim hocam😃 işlemci,sdd, soğutucu fln değiştirdim kasayı ellemedim, dediğiniz gibi 53k gibi bir şey oluyor ama maalesef o kadar bütçem yok zar zor 50k yapabilimdim bütçeyi😃
değiştirmeden alabilirdin niye değiştin ki :D 43k yapıyor 7k monitör diye düşünmüştüm

tamamdır değiştirmeden alayım o zaman 😃
Elindeki parayı 51 52k yapabilirsen kasa ve ssdyi değiştir ssdyi sonradan değiştirebilirsin ama kasayı değiştiremezsin kasayı vento yapıp Al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri