Hocam eğer sadece oyun amaçlı alıyorsanız 9600x ile 7600 veya 7600x arasında bariz bir fark göremezsiniz.4070 superle 2k da hiç fark göremezsiniz hatta.Prodüksiyon işleri için avantajı var 9600x'in.Anakart güzel alınır.Ramler güzel.SSD'yi en azından Kingston NV3 seçin hocam.Ekran kartına gelince ventus serisi hiç beğenilmiyor.Palite kıyasla nasıldır onu bilmiyorum ama ventustan uzak durun derler genelde.Onun yerine 4070 ti supere yükseltme yapılabilir.Alıntıyı görüntüle
@Nixist birkaç revize yaptım sence mantıklı mı hocam ? Wifili ana kart, msı ventus ekran kartı, ram mhz yükseltme ve işlemci yükselttim.
Son olarak güncelledim bütçeyi baya aştım ama alıcam mantıklı iseHocam eğer sadece oyun amaçlı alıyorsanız 9600x ile 7600 veya 7600x arasında bariz bir fark göremezsiniz.4070 superle 2k da hiç fark göremezsiniz hatta.Prodüksiyon işleri için avantajı var 9600x'in.Anakart güzel alınır.Ramler güzel.SSD'yi en azından Kingston NV3 seçin hocam.Ekran kartına gelince ventus serisi hiç beğenilmiyor.Palite kıyasla nasıldır onu bilmiyorum ama ventustan uzak durun derler genelde.Onun yerine 4070 ti supere yükseltme yapılabilir.