50k ile hazır sistem önerisi.

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Bütçem 50 bin TL. Önerebileceğiniz kaliteli markalar ile hazır sistemler var mı?

Ram 32gb, İşlemci AMD, Ekran Kartı olarakta nVidia düşünüyorum. Kaliteli parçaların olması çok önemli.

Tek tek toplayınca aşırı pahalıya geliyor o yüzden hazır daha mantıklı gibi duruyor. Tabi indirim olması şartıyla

Bütçem 50 bin TL. Önerebileceğiniz kaliteli markalar ile hazır sistemler var mı?

Ram 32gb, İşlemci AMD, Ekran Kartı olarakta nVidia düşünüyorum. Kaliteli parçaların olması çok önemli.

Tek tek toplayınca aşırı pahalıya geliyor o yüzden hazır daha mantıklı gibi duruyor. Tabi indirim olması şartıyla
İntel olmaz mı? Kaliteli parçalar istemişsiniz tam size uygun sistem var.

İntele pek sıcak bakmıyorum hocam ya ama siz atın isterseniz. 14. nesil ile çökme sorunları yaşayan insanlar olmuştu.
i5 işlemcilerde hiçbir sorun yok.
RAM'i 32 GB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Z serisi üst seviye anakart ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.

i5 işlemcilerde hiçbir sorun yok.
RAM'i 32 GB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Z serisi üst seviye anakart ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.
Geçen ay galiba bu fiyata i5 14600KF li sistem satılmıştı fiyatlar birbirine yakındı.

Bunu almak yerine gaming gecesi falan daha mı mantıklı sizce yoksa başka sistemler var mı piyasada?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,351
Üyeler
183,416
Son üye
TheEgE4
Geri