Neler Yeni

Çözüldü✓ 50K ile ortalama üstü sistem tavsiyesi

RT performansında 4070 ile rx7900xt eşit evet ama rx7900xt alsanız DLSS e ihtiyacınız kalmazdı zaten kartın saf gücü çok yüksek 16gb vramda var ama kötü değildir performansı 4070'in sadece 7800xt ile aynı fiyata yada daha ucuza satılmalıydı.
Amd tarafında 7900xt de fiyatlar uçuyor (min 31k) hepsiburadan almak zorundaydım 6 taksit için mecburen nvidia tarafına yöneldim

Amd tarafında 7900xt de fiyatlar uçuyor (min 31k) hepsiburadan almak zorundaydım 6 taksit için mecburen nvidia tarafına yöneldim
HP zorunluysa evet fiyatlar uçuyor ama zaten 4070S ile aynı fiyatta nerdeyse 2 kat güçlü :D

HP zorunluysa evet fiyatlar uçuyor ama zaten 4070S ile aynı fiyatta nerdeyse 2 kat güçlü :D
Hocam aldım asusu moralimi bozmayın nolur 😂😂 yetmez mi bize bu kart şimdi 😅😅

Hocam aldım asusu moralimi bozmayın nolur 😂😂 yetmez mi bize bu kart şimdi 😅😅
hahaha yok hocam yok moralinizi bozmayın :D 4070 zaten taş gibi ekran kartı sadece alternatifleri vardı demek istedim.

hahaha yok hocam yok moralinizi bozmayın :D 4070 zaten taş gibi ekran kartı sadece alternatifleri vardı demek istedim.
Düşüncelerin benim için önemli kral, çok teşekkürler.. 2k montörde yeterli olur inşallah

Düşüncelerin benim için önemli kral, çok teşekkürler.. 2k montörde yeterli olur inşallah
2k monitörde rahatça oynarsın hocam :D dert etmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi zaten kartın performansı iyi bizim derdimiz uçuk fiyatı yoksa taş gibi kart yani :D

2k monitörde rahatça oynarsın hocam :D dert etmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi zaten kartın performansı iyi bizim derdimiz uçuk fiyatı yoksa taş gibi kart yani :D
Tamamdır 😂 Allah yar ve yardımcın olsun saolasın

Geri