hocam ne yapacaksanız pc de ne için kullanacaksınız ağırlıklı olarak ?50k ya amd ekran kartlı pc önersii olan var mı monitör dahil dehil
ağırlıklı olarak oyun için kullanacapımhocam ne yapacaksanız pc de ne için kullanacaksınız ağırlıklı olarak ?
bence bütçeyi kısın 30-35 lere 50 binde mantıklı sistem yok amd kanadında nvidia istersen ryzen 7 7800X3Dli 4070 superli sistem atabilirim.Vok trooper v3 yazın google.ağırlıklı olarak oyun için kullanacapım
atabilir misiniz bakmak isterimbence bütçeyi kısın 30-35 lere 50 binde mantıklı sistem yok amd kanadında nvidia istersen ryzen 7 7800X3Dli 4070 superli sistem atabilirim.Vok trooper v3 yazın google.
atamıyorum buradan linki v3 trooper 7800X3D yazın çıkar eğer almaya karar verirseniz alırken ekran kartını 3x fanlı seçin.atabilir misiniz bakmak isterim
bunların takımı kolaymı yad a ben malzameler alıp biryerde yaptırabilir miyimkendin tek tek toplayıp 7800x3d + 7900gre sistem yapabilirsiniz.
bi bilgisayarciya montajlatabilirsin.bunların takımı kolaymı yad a ben malzameler alıp biryerde yaptırabilir miyim
bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz fakat bence hiç uğraşmasyın alın bunu gitsin çünkü adamda para vereceksiniz daha.bunların takımı kolaymı yad a ben malzameler alıp biryerde yaptırabilir miyim