Neler Yeni

50K Sistem Önerisi HK

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
İşlemci
Anakart
Ram
X2
Ssd
Ekran Kartı
Kasa
Psu
Soğutucu
47500 civarı
Ryzen 7000 i beklemeni öneririm vaktin var ise.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
hem diyor piyasayı bilmiyorum hem diyor parçalar pahalı aynısının beyaz kasası var o daha pahalı hem eline ne geçiyor beyaz olunca ramları nasıl koyayim anakart güçlü 3080 li sisteme 3000 mhz lik ram mi koymamı bekliyorsun fiyat performans istiyorsan hazır sistem al toplayınca pahalı oluyor seçtiğim i 7 işlemci çok güçlü bir işlemci ryzen 7 onun yanında ufak bile kalır kasanın soğutma sistemi hava akışı süper beğenmiyorsan alma kardeşim banane
Berbat bi öneri yapmışsın hala konuşuyosun

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart olarak benim tercihim msi olurdu ama illa beyazlık olsun istiyorsanız burada adam kullanmış asrock olanı bi bakın derim

Hocam çok teşekkürler uğraşınız için şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..

İşlemci
Anakart
Ram
X2
Ssd
Ekran Kartı
Kasa
Psu
Soğutucu
47500 civarı
Ryzen 7000 i beklemeni öneririm vaktin var ise.
Hocam çok teşekkürler uğraşınız için oguz hocam ile hemen hemen aynı sistemi dizmişsiniz tabi fakat şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Hocam çok teşekkürler uğraşınız için şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..

Hocam çok teşekkürler uğraşınız için oguz hocam ile hemen hemen aynı sistemi dizmişsiniz tabi fakat şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..
Nasıl bir şey yaptın link at da bakalım

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Vok 48k ya 4070 ti sistem çıkardı itopyada bi kontrol et istersen

Top Bottom