mythrowib
80+ Silver
Ne önerisin bu fiyata 3200mhz mi?Hocam adama cl18 ram veriyorsunuz yazıktır
Ne önerisin bu fiyata 3200mhz mi?Hocam adama cl18 ram veriyorsunuz yazıktır
Berbat bi öneri yapmışsın hala konuşuyosunhem diyor piyasayı bilmiyorum hem diyor parçalar pahalı aynısının beyaz kasası var o daha pahalı hem eline ne geçiyor beyaz olunca ramları nasıl koyayim anakart güçlü 3080 li sisteme 3000 mhz lik ram mi koymamı bekliyorsun fiyat performans istiyorsan hazır sistem al toplayınca pahalı oluyor seçtiğim i 7 işlemci çok güçlü bir işlemci ryzen 7 onun yanında ufak bile kalır kasanın soğutma sistemi hava akışı süper beğenmiyorsan alma kardeşim banane
Cl16 olsa daha iyi olur hocam isterse cl18 alsın kendi bilirNe önerisin bu fiyata 3200mhz mi?
Ee cl16 alacak ama mhz? Mhz daha önemli cl değeri ikinci planda olur geneldeCl16 olsa daha iyi olur hocam isterse cl18 alsın kendi bilir
Hocam çok teşekkürler uğraşınız için şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart olarak benim tercihim msi olurdu ama illa beyazlık olsun istiyorsanız burada adam kullanmış asrock olanı bi bakın derim
Hocam çok teşekkürler uğraşınız için oguz hocam ile hemen hemen aynı sistemi dizmişsiniz tabi fakat şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..İşlemci
AnakartAMD Ryzen 9 5900X 3.70 Ghz 12 Çekirdek 70MB AM4 7nm İşlemci(Tray,Fansız)
AMD Ryzen 9 5900X 3.70 Ghz 12 Çekirdek 70MB AM4 7nm İşlemci(Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
RamMSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 Fiyatı - Trendyol
MSI Mag B550 Tomahawk Amd B550 Soket Am4 Ddr4 5100(OC) M.2 Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
X2XPG Ax4u32008g16a-dw50 16gb(8x2) 3200mhz Ddr4 Spectrix D50 Beyaz Gaming Masaüstü Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG Ax4u32008g16a-dw50 16gb(8x2) 3200mhz Ddr4 Spectrix D50 Beyaz Gaming Masaüstü Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ssd
Ekran Kartı
KasaASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 White Edition OC V2 10GB GDDR6X 320 Bit Ekran Kartı
ROG Strix GeForce RTX™ 3080’in bu sınırlı sürümü, ROG Strix serisindeki tüm nesil iyileştirmelerinin yanı sıra tamamen beyaz bir renk temasına sahiptir. Şimdi en yeni grafik teknolojisine sahip…www.gaming.gen.tr
PsuCorsair iCUE 5000X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 5000X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
SoğutucuAerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AeroCool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyun ekipmanları gibi bileşenler ile geliştirmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...www.teknobiyotik.com
47500 civarıLian Li Galahad AIO Uni Fan SL Edition 360 MM İşlemci Sıvı Soğutucu Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Lian Li Galahad AIO Uni Fan SL Edition 360 MM İşlemci Sıvı Soğutucu Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ryzen 7000 i beklemeni öneririm vaktin var ise.
Nasıl bir şey yaptın link at da bakalımHocam çok teşekkürler uğraşınız için şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çok teşekkürler uğraşınız için oguz hocam ile hemen hemen aynı sistemi dizmişsiniz tabi fakat şuan sistemin genel olarak tüm parçalarını hallettim kafamda da tasalardım White & Black yaptım yakın zaman da klavye mouse vs. dahil bir konu açıp soru soracağım parça uyumluluğu nasıl vs. diye orada da fikriniz benim için önemli teşekkür ediyorum..
TamamdırKonu açıcam hocam detaylı olarak tek tek uğraşmamak için.