B Brewgar 80+ Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 116 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Taha Çakmak 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Kürşat K. yazmış: Pahalı olur şuan hazır sistemler avantajlı Devamı için tıklayın... hocam bana wifi lazım bide anakartı ona göre alabilir miyiz acaba
Kürşat K. yazmış: Pahalı olur şuan hazır sistemler avantajlı Devamı için tıklayın... hocam bana wifi lazım bide anakartı ona göre alabilir miyiz acaba
Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 21,944 Dahası Reaksiyon skoru 15,568 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 21 Haziran 2024 #15 Brewgar yazmış: hocam bana wifi lazım bide anakartı ona göre alabilir miyiz acaba Devamı için tıklayın... WiFi olanı var ama fiyat artıyor koyunca b650s olanı wifi li ekle bakalım ne yapacak
Brewgar yazmış: hocam bana wifi lazım bide anakartı ona göre alabilir miyiz acaba Devamı için tıklayın... WiFi olanı var ama fiyat artıyor koyunca b650s olanı wifi li ekle bakalım ne yapacak
B Brewgar 80+ Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 116 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Taha Çakmak 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Kürşat K. yazmış: Olmaz sağlam markadır Devamı için tıklayın... tam yetiyor hocam sağ olun