51.762TL F/P 9070 XT Sistem (Etkinlik)

Sistemi çalıştırırsın ama sağlıklı değil.1 kabloyu çoğaştıcıyla 2 kablo yapman lazım. Bu olay sağlıklı değil. Abdullah'ın burada mesajı sağlıklı çalışan bir sistemi daha uyguna toplamanız. Çoklayıcı ile bu kartları kullanmak yarın öbür gün sorun yaratır.
Hocam ekran kartı fiyatı bir anda 1500-2000TL yükseliyor böyle yaptığımızda. 3 pin girişli bir psu uyguna varsa ben bilmiyorum fakat çoklaştırıcının ne gibi bir zararı olur? En uyguna bu şekilde toplanıyor maalesef çünkü.

700W yetmez bu sisteme eğer gold 750 değilse de emanet edilmemeli 850w altı çok önermiyorum 330W kart çekiyo 95W de oc ile işlemci görse 450 yapıyo ıvır zıvır sata fanlar falan 500W kafadan.

Hocam çok merak ettim sizin rütbeniz neydi bizde 80+ bronze vs. Var sizde taç var o ne oluyor
Rütbeler mesaja göre veriliyor 20000+ üstü titanyum oluyorsun. Kral tacı bu konuda var.

Hocam ekran kartı fiyatı bir anda 1500-2000TL yükseliyor böyle yaptığımızda. 3 pin girişli bir psu uyguna varsa ben bilmiyorum fakat çoklaştırıcının ne gibi bir zararı olur? En uyguna bu şekilde toplanıyor maalesef çünkü.
330W çekiyor o kart. Çoklayıcı yanabilir bile. Uzatıcı, çoklayıcı gibi şeyler çok tehlikeli bende yandı bi kere 4pin cpu kablosu uzatıcı. Pcyi zor kurtardım.

700W yetmez bu sisteme eğer gold 750 değilse de emanet edilmemeli 850w altı çok önermiyorum 330W kart çekiyo 95W de oc ile işlemci görse 450 yapıyo ıvır zıvır sata fanlar falan 500W kafadan.
700w yetiyor. 330w çekenler tepe modeller. Diğerleri 304 w falan.

Rütbeler mesaja göre veriliyor 20000+ üstü titanyum oluyorsun. Kral tacı bu konuda var.
Vay be hocam tebrik ediyorum sizi

Videoda özellikle Asrock seçiyor zaten onu bildiği için. Gigabyte seçilebilirdi ama dediğim gibi koyacağın psu 3 pin olması lazım. Çoklayıcılar dandik yanar başka bir psu alana kadar kullanırsın ama uzun vadede sürekli çoklayıcı kullanmak sakıncalı.

700w yetiyor. 330w çekenler tepe modeller. Diğerleri 304 w falan.
Abi tepe dediğin model gigabyte gaming oc en ucuz 9070XTlerden biri kaç tane sistem topladım bu kartla hepsi de 330W stabil. Hiçbir şekilde riske girmeye değmez bence. 50 bin tllik sistemi 2 bin tllik psuya emanet etmeyin değerli arkadaşlar. Ayrıca güncel psu tierlistlerden birine bakarsak enermaxın bu modeli hiç önerilmeyen kategorisinde. Enermax sağlam markadır evet ama her modeli iyi olmuyor, bu her markada böyle.

Abi tepe dediğin model gigabyte gaming oc en ucuz 9070XTlerden biri kaç tane sistem topladım bu kartla hepsi de 330W stabil. Hiçbir şekilde riske girmeye değmez bence. 50 bin tllik sistemi 2 bin tllik psuya emanet etmeyin değerli arkadaşlar. Ayrıca güncel psu tierlistlerden birine bakarsak enermaxın bu modeli hiç önerilmeyen kategorisinde. Enermax sağlam markadır evet ama her modeli iyi olmuyor, bu her markada böyle.
Nasıl la. Gigabyte elimde yok ama 304w olarak biliyorum onu. 330+ olan Acer Nitro Sapphire Nitro ve Asrock Taichi. Diğerleri 330w altı.

Konuyu tam anlamadım ama Abdullah mesajları okuyorsa şu F/P sistemlere artık güzel dış kasa ve psu anlaşsın da alalım. Corsair olur TT olur Asus olur Cooler Master keşke olsa o da olur.

Nasıl la. Gigabyte elimde yok ama 304w olarak biliyorum onu. 330+ olan Acer Nitro Sapphire Nitro ve Asrock Taichi. Diğerleri 330w altı.
yok abi valla 330 çekiyo :D ben riske girmemeyi tercih ediyorum 35k az para değil. 9070XT için önereceğim min psu budur. fiyatı çok iyi bence.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu tam anlamadım ama Abdullah mesajları okuyorsa şu F/P sistemlere artık güzel dış kasa ve psu anlaşsın da alalım. Corsair olur TT olur Asus olur Cooler Master keşke olsa o da olur.
olay kasa değil. MSI ayarında bir 750W gold ya da 850W bronze gibi bi psu olmadan bana risk gibi geliyor.

Geri