ArdaKRAL61
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Arda BEŞLİ
- Bütçe
- 5100
Şimdi en baştan anlatayım 1 senedir pc almak için bekliyorum ve mayıs ayında ALLAHIN izniyle güzel bir pc alacağım bunun için 6 ay öncesinden donanım arşivi discord sunucusuna girdim ve her ay alma şansım olduğu için her ay bu fiyata en iyi hazır sistemleri önerdiler sağolsunlar biliyorum daha 3 ay gibi bi süre var ama yinede bi alma şansım olursa erkenden burdan yardım almaya geldim amacım şu 4800-5100 tl arası bir hazır sistem arıyorum ve bu sistem alabileceğim en iyi sistem olmalıki ileride ekipmanlara veya monitöre ek para biriktirebileyim çünkü pc parçalarını değiştirmek cidden çok maliyetli özellikle bu dönemde yanınada geçici olarak 600-700 tl ye fırsat indirim falan kollayıp 75 hz 1ms 21 inc bi monitör alacağım hepsinde de yardıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz (toplama sistemler daha pahalı oluyormuş dediğim gibi 4800-5100 TL arası bir HAZIR sistem olursa sevinirim monitör önerirkende indirimli kampanyalı fırsatlı artık 600-700 e o özelliklerde olsun yeter) Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.