5300 tl altı TV önerisi

Tamam hocam bizdekiyle boyut dışında çok benzer modeller. MB170 Android anakart bulunuyor. Panda veya Chot VA panel çıkıyor artık şansınıza, ikisi de benzer kalite standardında diyebiliriz. 4K 60 hz, 1900 hz SMR değeri var. 4K videoları takılmadan oynatıyor. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz modelle alakalı
Hocam ben gideceğim.Ailem kullanacak.O yüzden sıkıntı çıkarmayan uzun ömürlü bir şey olsa yeter.4K çözünürlüğü bile belki hiç kullanmayacaklar :giggle:netflix amozonprime gibi uygulamaları kullanmayacaklardır.Normal kanallarda arada sırada çıkan sinemaları izlerler.Genel kullanım standart kanallar olucaktır.Bizim işimizi görür mü sence ?.A101 den almamız sıkıntı yaratır mı ? en çok kafama "A101 normal modellerin dandiklerini getiriyor" cümlesi olması :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben gideceğim.Ailem kullanacak.O yüzden sıkıntı çıkarmayan uzun ömürlü bir şey olsa yeter.4K çözünürlüğü bile belki hiç kullanmayacaklar :giggle:Sinema,maç ve normal tv kanallarını kullanacaklardır %95 olasılıkla....Bizim işimizi görür mü sence ?.A101 den almamız sıkıntı yaratır mı ? en çok kafama "A101 normal modellerin dandiklerini getiriyor" cümlesi olması :/
Bir de modeli internette bulamadım o yüzden biraz kafama takıldı

Son düzenleme:
Hocam ben gideceğim.Ailem kullanacak.O yüzden sıkıntı çıkarmayan uzun ömürlü bir şey olsa yeter.4K çözünürlüğü bile belki hiç kullanmayacaklar :giggle:Sinema,maç ve normal tv kanallarını kullanacaklardır %95.Bizim işimizi görür mü sence ?.A101 den almamız sıkıntı yaratır mı ? en çok kafama "A101 normal modellerin dandiklerini getiriyor" cümlesi olması :/
O cümleyi kuran gerçekten bilgili, sektörün içinden biriyse saygı duyarım. Ama işkembe-i kübra'dan sallayan sıradan bir kullanıcıysa bir anlamı yok. Ben çok araştırdım, içime sinerek aldım, sağ olsun şubedeki arkadaşlar da çok ilgilendi, farklı bölgeden getirttiler falan ayak üstü bir ton muhabbet ettik. Oradaki arkadaşlar da hep kendi evlerinde kullandıklarını söylediler ( NOT: Neden bazen indirim dönemlerinde şubede stok bulunamadığı belli oluyor şimdi ;) ). Vestel servisi geldi kurulumunu yaptı, iyice inceledik ölü pixel var mı görüntüde bir sıkıntı gölgelenme var mı diye, mırın kırın etmediler. 1,5 ay oldu yanlış değilsem, şimdilik bir problemimiz yok şükür. Uzun vadede belli olacak.

Teyzemlerde Samsung'un döneminin üst seviye bir TV'si var. Yıllar içinde görüntüde pembeleşme ve çerçevelerden siyah gölgelenme problemi çıktı mesela. Dünya devi dersin, Samsung'um yapmaz öyle şey dersin ama teknoloji şans işi dedikleri bu.

Aileniz için Android TV gereksiz olur o zaman. UL2163DT gibi modellere de bakabilirsiniz, fiyatları Android'lere göre biraz daha ucuz oluyor.

O cümleyi kuran gerçekten bilgili, sektörün içinden biriyse saygı duyarım. Ama işkembe-i kübra'dan sallayan sıradan bir kullanıcıysa bir anlamı yok. Ben çok araştırdım, içime sinerek aldım, sağ olsun şubedeki arkadaşlar da çok ilgilendi, farklı bölgeden getirttiler falan ayak üstü bir ton muhabbet ettik. Oradaki arkadaşlar da hep kendi evlerinde kullandıklarını söylediler ( NOT: Neden bazen indirim dönemlerinde şubede stok bulunamadığı belli oluyor şimdi ;) ). Vestel servisi geldi kurulumunu yaptı, iyice inceledik ölü pixel var mı görüntüde bir sıkıntı gölgelenme var mı diye, mırın kırın etmediler. 1,5 ay oldu yanlış değilsem, şimdilik bir problemimiz yok şükür. Uzun vadede belli olacak.

Teyzemlerde Samsung'un döneminin üst seviye bir TV'si var. Yıllar içinde görüntüde pembeleşme ve çerçevelerden siyah gölgelenme problemi çıktı mesela. Dünya devi dersin, Samsung'um yapmaz öyle şey dersin ama teknoloji şans işi dedikleri bu.

Aileniz için Android TV gereksiz olur o zaman. UL2163DT gibi modellere de bakabilirsiniz, fiyatları Android'lere göre biraz daha ucuz oluyor.
Anladım.Evet biraz gereksiz oluyor ama ben özellikli olanını alayım da artık kullanıp kullanmamaları onlara kalsın :LOL:.Çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretleri gitti.Geldiği zaman A101 e gidip alacağım

Anladım.Evet biraz gereksiz oluyor ama ben özellikli olanını alayım da artık kullanıp kullanmamaları onlara kalsın :LOL:.Çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretleri gitti.Geldiği zaman A101 e gidip alacağım
Yine kendi araştırmanızı mutlaka yapın hocam, yanlış yönlendirmek istemem. Mesela 50 inçinde sorun yoktur da 58 inçinde sorun vardır belli mi olur? Sadece kullanıcı deneyimimi paylaşıyorum, bu işin içinden biri değilim. Youtube'da Adem Helvacı ve VestelojiTV kanallarına da göz atmanızı öneririm.

Yine kendi araştırmanızı mutlaka yapın hocam, yanlış yönlendirmek istemem. Mesela 50 inçinde sorun yoktur da 58 inçinde sorun vardır belli mi olur? Sadece kullanıcı deneyimimi paylaşıyorum, bu işin içinden biri değilim. Youtube'da Adem Helvacı ve VestelojiTV kanallarına da göz atmanızı öneririm.
adem helvacıyı izlemiştim.Bu hafta gelenlerle ilgili video yapmamış daha.Yaparsa tekrar izleyeyim :giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,102
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri