5300 TL Laptop Önerir Misiniz?

Önerdiğiniz laptopı inceliyordum U harfli işlemciler performans açısından kısıtlı oluyorlar değil mi peki i3 1035g1 ile 10110U arasında hangisinin iyi olduğunu bilir misiniz?

amd satın alacak kişi istemiyor (bir kişi satın alacak) yoksa biliyorum ryzen 3 5300u gayet iyi bir işlemci ve laptop iyi, yukarıdaki işlemci sorum hakkında siz ne düşünüyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videoya bakabilirsiniz

nÖnerdiğiniz laptopı inceliyordum U harfli işlemciler performans açısından kısıtlı oluyorlar değil mi peki i3 1035g1 ile 10110U arasında hangisinin iyi olduğunu bilir misiniz?

amd satın alacak kişi istemiyor (bir kişi satın alacak) yoksa biliyorum ryzen 3 5300u gayet iyi bir işlemci ve laptop iyi, yukarıdaki işlemci sorum hakkında siz ne düşünüyorsunuz
Bu fiyatlarda sıfır bir laptop alırken performans beklemek çok zor. Evet dediğiniz gibi performanstan ziyade uzun pil odaklı işlemciler bu işlemciler. Sorduğunuz diğer işlemci ile arasında pek bir fark yok. 10110u vs 1035g1 buradan inceleyebilirsiniz. Bu fiyatlarda performans bekliyorsanız ikinci ele yönelebilirsiniz. Daha iyi laptoplar olma ihtimali var.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videoya bakabilirsiniz
hocam pardon i3 1005g1 olacaktı yanlış söylemişim i3 1005g1 ve i3 10110u hakkında ne biliyorsunuz videosu varsa gönderir misiniz doğru videoyu sizden alsam iyi olabilir rica etsem
Bu fiyatlarda sıfır bir laptop alırken performans beklemek çok zor. Evet dediğiniz gibi performanstan ziyade uzun pil odaklı işlemciler bu işlemciler. Sorduğunuz diğer işlemci ile arasında pek bir fark yok. 10110u vs 1035g1 buradan inceleyebilirsiniz. Bu fiyatlarda performans bekliyorsanız ikinci ele yönelebilirsiniz. Daha iyi laptoplar olma ihtimali var.
hocam pardon i3 1005g1 olacaktı yanlış söylemişim i3 1005g1 ve i3 10110u hakkında ne biliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri