Neler Yeni

Çözüldü✓ 54 bin TL ye Sınerji Ryu alınır mı?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Bütçe
50000
Anakartlı wifi almak istiyorum hatta şart sizce bu sistem alınır mı?

AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci (MPK)
MSI PRO B650-S WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart
Kingston 32GB Beast Black EXPO 5200mhz CL36 DDR5 Ram (KF552C36BBE-32TR)
Palit GeForce RTX 4070 Super Dual 12GB GDDR6X 192Bit DLSS3 Ekran Kartı
Kingston 1TB KC3000 NVMe Okuma 7000MB-Yazma 6000MB M.2 SSD (SKC3000S/1024G)
Corsair iCUE 4000D Airflow RGB 850W 80+ Gold Tempered Glass USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa

bu da diğer seçenek;

1730926364168.png

Son düzenleme:

Sezerinho10

80+ Bronze

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Emirhan
Hocam yorumlarda kimse uzun vadede önermemiş benim hiçbir türlü kablo çekme ihtimalim yok ve bluetooth'u çok sık kullanıyorum. İnternet hızım şu an iyi kopma donma yok pcı kartı ile de aynı performansı alabilecek miyim? Dediğin gibi güzel sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

bluetooth yok gibi sanki, monitör, klavye derken ben en az 15k daha veririm gibi duruyor
O zaman da şöyle bir şeye bakarsın

Sezerinho10

80+ Bronze

Sezerinho10

80+ Bronze
Önermem işlemciye gereksiz masraf ve iyi değil soğutucu da aynı ve palit dualın soğutması pek iyi değil
Ben ne sistemler attımda kabul etmiyor :D gaming gende anakart seçeneği kısıtlı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Bu arkadaşa geçen çok dil döktüm vazgeçmiyor illa wifi anakart ve 32 gb ram diyor :D
Hocam ilk defa masaüstü kullanıcam o yüzden senin gibi veya başkası gibi düşünmemi bekleme, bana wifi siz anakart al sonra adaptör tak diyorsun bilmeyen için kolay değil, adaptörde sorun yaşasam 55k'lık sistem çöp olur sonuçta ciddi yatırım yapıyorum

Sezerinho10

80+ Bronze
Hocam ilk defa masaüstü kullanıcam o yüzden senin gibi veya başkası gibi düşünmemi bekleme, bana wifi siz anakart al sonra adaptör tak diyorsun bilmeyen için kolay değil, adaptörde sorun yaşasam 55k'lık sistem çöp olur sonuçta ciddi yatırım yapıyorum
Tercih ve bütçe meselesi ben seni yargılamıyorum hangisi içine siniyorsa en güzeli odur biz öneririz kararı sen verirsin

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Tercih ve bütçe meselesi ben seni yargılamıyorum hangisi içine siniyorsa en güzeli odur biz öneririz kararı sen verirsin
İçime sinen pc hocası rtx 4070 tsi, birkaç ay wifi adaptör kullansam sonra anakrtı satıp wifi anakart alsam mantıklı olur mu sence? Bu aklıma yatıyor birazcık, çoğunuz uzun yıllardır masaüstü kulanıyorsunuz alışıksınız ben hep laptop kullandım az uz para da vermeyeceğim o yüzden ani karar vermek istemiyorum.

Son düzenleme:

Sezerinho10

80+ Bronze
İçime sinen pc hocası rtx 4070 tsi, birkaç ay wifi adaptör kullansam sonra anakrtı satıp wifi anakart alsam mantıklı olur mu sence? Bu aklıma yatıyor birazcık, çoğunuz uzun yıllardır masaüstü kulanıyorsunuz alışıksınız ben hep laptop kullandım az uz para da vermeyeceğim o yüzden ani karar vermek istemiyorum.
ben hep kablolu kullandım cünkü fps tarzı oyunlar felan wifi üzerinden çok sağlıklı değil , bizim demek istediğimiz sen 1 anakart için 4.5 bin fazla vericeksin ve ekran kartını daha düşük alıcaksın

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
ben hep kablolu kullandım cünkü fps tarzı oyunlar felan wifi üzerinden çok sağlıklı değil , bizim demek istediğimiz sen 1 anakart için 4.5 bin fazla vericeksin ve ekran kartını daha düşük alıcaksın
Hocam benim kablolu kullanma ihtimalim yok çoğu kişinin anlamadığı bu, ben bu sistemi 4-5 sene kullanacaksam kablosuz kullanacağım ikincisi ben hafta içi remote çalışıyorum aynı zamanda bu bilgisayardan çalışıcam hafta sonu fifa veya fps oyunu oynarım. rtx 4070 super beni çok rahat kurtarır aslında ama forumdakilerin dediği gibi 2-3k daha fazla verip neden daha iyi olan anakartı olmayan yere varıyoruz. Ben wifi bluetooth pcı alıp kafam rahat edecekse okey ya da diğer anakartı satıp yerine wifi anakart alabileceksem de okey fakat son söylediğime kimse bir cevap veremiyor ben de kararsız kalıyorumç

Sezerinho10

80+ Bronze
Hocam benim kablolu kullanma ihtimalim yok çoğu kişinin anlamadığı bu, ben bu sistemi 4-5 sene kullanacaksam kablosuz kullanacağım ikincisi ben hafta içi remote çalışıyorum aynı zamanda bu bilgisayardan çalışıcam hafta sonu fifa veya fps oyunu oynarım. rtx 4070 super beni çok rahat kurtarır aslında ama forumdakilerin dediği gibi 2-3k daha fazla verip neden daha iyi olan anakartı olmayan yere varıyoruz. Ben wifi bluetooth pcı alıp kafam rahat edecekse okey ya da diğer anakartı satıp yerine wifi anakart alabileceksem de okey fakat son söylediğime kimse bir cevap veremiyor ben de kararsız kalıyorumç
Sadece wifi özelligi için kimse 5 k vermeni istemiyor 4070 ti super almak varken sen 4070 yada 4070 superde kalıcaksın ve daha fazla para vererek bunu yapacaksın ve fps oyunları için wifi sağlıklı olmaz internetinde iyi değilse

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı

Bu sistem daha mantıklı bence. 4070ti super var.Gamerock modeline yükseltip ramları da 2*8 yaparsan daha iyi olur. Paran varsa 2*16 daha iyi olur tabi. Bi de sıvısoğutma ekle.50kya tertemiz al kanka.
Kanka jet stream ile game rock arasında tasarımı falan boşverirsek nasıl farklar var ?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Sadece wifi özelligi için kimse 5 k vermeni istemiyor 4070 ti super almak varken sen 4070 yada 4070 superde kalıcaksın ve daha fazla para vererek bunu yapacaksın ve fps oyunları için wifi sağlıklı olmaz internetinde iyi değilse
Kral internetim iyi fps oyunlarında ping sorunum olmuyor o yönden sıkıntım yok diyorum ya bu zamana kadar wifi ile oynadım hep :D Yoksa biliyorum kablolunun daha iyi olduğunu, yan odada router var çekim gücü iyi. İnsanlar hala wifi anakartı yükseltme için yaptığımı düşünüyor ben mi anlatamıyorum bilmiyorum da ihtiyaçtan yani yoksa kablo olsa umurumda olmaz.

Top Bottom