3-4 Ay süresi var daha ekran kartı fiyatları çok uçtuğu için ben önermedim ona imzamdaki sistem o bütçedeydi tam ama stoklar kalmadı.Bak lütfen o tanıdığına oturup anlat sadece ılerde ekleme yapmayacagım dıyıpte masaustu toplamak yanlış.
İşlemci anakart YÜKLENMELİ Ram alınır daha iyisi çıkar daha donanımlısı çıkar fırsatlısı çıkar eklenir aa aldım bitti gitti yapmasın ekran kartlarıda kara borsada zaten şayet dırek ıstıyorsan 5400 luk sıstem hemen yazayım sana. Sevgiler.
Ya sana şöyle diyim aa aldın kullanıyorsun falan diye Ben Düşmanıma BİOSTAR Markasından ANAKART aldırtmam3-4 Ay süresi var daha ekran kartı fiyatları çok uçtuğu için ben önermedim ona imzamdaki sistem o bütçedeydi tam ama stoklar kalmadı.
Şu caspi kapatsan keşke..Ya sana şöyle diyim aa aldın kullanıyorsun falan diye BEN DÜŞMANIMA BİOSTAR MARKASINDAN ANAKART ALDIRTMAM
PALİT 1660 Tİ LARDA EN KOTU 3500 CIVARLARINDA OLACAGI ICIN COK ZOR YANİ BEKLESEDE EMIN OL BIR ŞEY FARKETMEYECEK TEK TEK TOPLAMAYA BAŞLASIN INDIRIMLER İLE. Ama şunu anlasın RAM VE SSD SONRADAN ALINIR KOYULUR Her şey anakart üstünde anakartı sağlam bir marka ile çalışmalı bütün parçaları 1 parça için riske atmak akıl karı değildir Kendini kanıtlamış birçok marka varken Biostar dont yani
Bu ne ya rezaletBak lütfen o tanıdığına oturup anlat sadece ılerde ekleme yapmayacagım dıyıpte masaustu toplamak yanlış.
İşlemci anakart YÜKLENMELİ Ram alınır daha iyisi çıkar daha donanımlısı çıkar fırsatlısı çıkar eklenir aa aldım bitti gitti yapmasın ekran kartlarıda kara borsada zaten şayet dırek ıstıyorsan 5400 luk sıstem hemen yazayım sana. Sevgiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Asus GTX 1650 Super TUF - 2000
Ryzen 5 2600 ---- 1200
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart 530 TL
G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz - 665
Power Boost VK-E03C LED Fanlı ATX Oyuncu Kasa 380
Power Boost VK-E03C LED Fanlı ATX Oyuncu Kasa 390
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD 520 TL
= 5685 Hayırlı OLSUN.. 185 TL DAHA EKLESIN BÜTÇESİNE M2 SSDDEN KISMAK İSTEMEDİM ANAKARTIN M2 DESTEĞİ VARDI SANIRSAM
EKLEMEK ISTEMEZSE BUTCESINE SANDISKTEN 480 GB TEMIN ETSIN SATA SSD
Pardon anlamadım ne ya mış o rezalet olan şey ?Şu caspi kapatsan keşke..
Bu ne ya rezalet
Daha kötüsü dizilemez herhalde.Bak lütfen o tanıdığına oturup anlat sadece ılerde ekleme yapmayacagım dıyıpte masaustu toplamak yanlış.
Asus GTX 1650 Super TUF - 2000
Ryzen 5 2600 ---- 1200
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart 530 TL
G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz - 665
Power Boost VK-E03C LED Fanlı ATX Oyuncu Kasa 380
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD 520 TL
= 5685 Hayırlı OLSUN.. 185 TL DAHA EKLESIN BÜTÇESİNE M2 SSDDEN KISMAK İSTEMEDİM ANAKARTIN M2 DESTEĞİ VARDI SANIRSAM
EKLEMEK ISTEMEZSE BUTCESINE SANDISKTEN 480 GB TEMIN ETSIN SATA SSD
Hocam alın şöyle rahatınıza bakinBir tanıdığım benden 5400 TL ye sistem istedi hazır veya parça parça farketmez sadece kasa.
Kasaya daha sonradan ekleme yapmıyacak o yüzden rami 16gb ssd 480gb istiyor onun dışında başka şartı yok.
Yeterlimi?Power Boost VK-E03C LED Fanlı ATX Oyuncu Kasa 380
Anlayamadığım şey şu Kasa gayet hava sirkülasyonu olan bir kasa rezalet falan sen kimsin haddini bil önce saygsızı emek verip o parçaları tek tek akakçeden araştırıp yazıyorum arkadaşlara senin gibi hiçbir sıfatım olmadan atıp tutmuyorum MODERATÖRLERE bildireceğim seni.Hocam alın şöyle rahatınıza bakin
Ssd ayrı alPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
![]()
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yeterlimi?
@maskama006
Buyur git şikayet et ne ile ediceksin?Anlayamadığım şey şu Kasa gayet hava sirkülasyonu olan bir kasa rezalet falan sen kimsin haddini bil önce saygsızı emek verip o parçaları tek tek akakçeden araştırıp yazıyorum arkadaşlara senin gibi hiçbir sıfatım olmadan atıp tutmuyorum MODERATÖRLERE bildireceğim seni.
Powerboost psu önerip, emek mi verdin :dAnlayamadığım şey şu Kasa gayet hava sirkülasyonu olan bir kasa rezalet falan sen kimsin haddini bil önce saygsızı emek verip o parçaları tek tek akakçeden araştırıp yazıyorum arkadaşlara senin gibi hiçbir sıfatım olmadan atıp tutmuyorum MODERATÖRLERE bildireceğim seni.