5400 TL Sistem Toplama

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Bütçe
5400
Bir tanıdığım benden 5400 TL ye sistem istedi hazır veya parça parça farketmez sadece kasa.
Kasaya daha sonradan ekleme yapmıyacak o yüzden rami 16gb ssd 480gb istiyor onun dışında başka şartı yok.

Bak lütfen o tanıdığına oturup anlat sadece ılerde ekleme yapmayacagım dıyıpte masaustu toplamak yanlış.

İşlemci anakart YÜKLENMELİ Ram alınır daha iyisi çıkar daha donanımlısı çıkar fırsatlısı çıkar eklenir aa aldım bitti gitti yapmasın ekran kartlarıda kara borsada zaten şayet dırek ıstıyorsan 5400 luk sıstem hemen yazayım sana. Sevgiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus GTX 1650 Super TUF - 2000​

Ryzen 5 2600 ---- 1200

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart 530 tl​

G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz - 665​

Power Boost VK-E03C Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa 380​

Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply​

En Popüler Power Supply

SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD 520 tl​

= 5685 Hayırlı OLSUN.. 185 TL DAHA EKLESIN BÜTÇESİNE M2 SSDDEN KISMAK İSTEMEDİM ANAKARTIN M2 DESTEĞİ VARDI SANIRSAM
EKLEMEK ISTEMEZSE BUTCESINE SANDISKTEN 480 GB TEMIN ETSIN SATA SSD
ŞAYET KAFAM RAHAT OLSUN DİYORSAN SHARKOON MARKASININ PSU'SUNU ÖNERMEM THERMALTAKE COOLER MASTER CORSAİR GİBİ FSP GİBİ MARKALAR DÜNYA STANDARTLARINDA BÜTÇENE UYGUN BİR TERCİH YAPMAK İSTEDİM SEVGİLER.

Son düzenleme:
Bak lütfen o tanıdığına oturup anlat sadece ılerde ekleme yapmayacagım dıyıpte masaustu toplamak yanlış.

İşlemci anakart YÜKLENMELİ Ram alınır daha iyisi çıkar daha donanımlısı çıkar fırsatlısı çıkar eklenir aa aldım bitti gitti yapmasın ekran kartlarıda kara borsada zaten şayet dırek ıstıyorsan 5400 luk sıstem hemen yazayım sana. Sevgiler.
3-4 Ay süresi var daha ekran kartı fiyatları çok uçtuğu için ben önermedim ona imzamdaki sistem o bütçedeydi tam ama stoklar kalmadı.

3-4 Ay süresi var daha ekran kartı fiyatları çok uçtuğu için ben önermedim ona imzamdaki sistem o bütçedeydi tam ama stoklar kalmadı.
Ya sana şöyle diyim aa aldın kullanıyorsun falan diye Ben Düşmanıma BİOSTAR Markasından ANAKART aldırtmam
Palit 1660ti 'larda En kötü 3500 civarlarında olacağı için çok zor Yani beklesede emin ol bir şey farketmeyecek tek tek toplamaya başlasın İndirimler ile ama şunu anlasın RAM VE SSD sonradan alınır koyulur Her şey anakart üstünde anakartı sağlam bir marka ile çalışmalı bütün parçaları 1 parça için riske atmak akıl karı değildir Kendini kanıtlamış birçok marka varken Biostar dont yani

Ya sana şöyle diyim aa aldın kullanıyorsun falan diye BEN DÜŞMANIMA BİOSTAR MARKASINDAN ANAKART ALDIRTMAM
PALİT 1660 Tİ LARDA EN KOTU 3500 CIVARLARINDA OLACAGI ICIN COK ZOR YANİ BEKLESEDE EMIN OL BIR ŞEY FARKETMEYECEK TEK TEK TOPLAMAYA BAŞLASIN INDIRIMLER İLE. Ama şunu anlasın RAM VE SSD SONRADAN ALINIR KOYULUR Her şey anakart üstünde anakartı sağlam bir marka ile çalışmalı bütün parçaları 1 parça için riske atmak akıl karı değildir Kendini kanıtlamış birçok marka varken Biostar dont yani
Şu caspi kapatsan keşke..

Ryzen 5 2600 ---- 1200

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart 530 TL​

Power Boost VK-E03C LED Fanlı ATX Oyuncu Kasa 380​

Power Boost VK-E03C LED Fanlı ATX Oyuncu Kasa 390​

SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD 520 TL​

= 5685 Hayırlı OLSUN.. 185 TL DAHA EKLESIN BÜTÇESİNE M2 SSDDEN KISMAK İSTEMEDİM ANAKARTIN M2 DESTEĞİ VARDI SANIRSAM
Bu ne ya rezalet

Ryzen 5 2600 ---- 1200

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart 530 TL​

SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD 520 TL​

Daha kötüsü dizilemez herhalde.

Bir tanıdığım benden 5400 TL ye sistem istedi hazır veya parça parça farketmez sadece kasa.
Kasaya daha sonradan ekleme yapmıyacak o yüzden rami 16gb ssd 480gb istiyor onun dışında başka şartı yok.
Hocam alın şöyle rahatınıza bakin

Ssd ayrı al

Yeterlimi?
@maskama006

Ekler

• Screenshot_20210111-195842_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210111-195842_Samsung Internet.jpg
    255.4 KB · Hit: 35
Hocam alın şöyle rahatınıza bakin

Ssd ayrı al

Yeterlimi?
@maskama006
Anlayamadığım şey şu Kasa gayet hava sirkülasyonu olan bir kasa rezalet falan sen kimsin haddini bil önce saygsızı emek verip o parçaları tek tek akakçeden araştırıp yazıyorum arkadaşlara senin gibi hiçbir sıfatım olmadan atıp tutmuyorum MODERATÖRLERE bildireceğim seni.

Anlayamadığım şey şu Kasa gayet hava sirkülasyonu olan bir kasa rezalet falan sen kimsin haddini bil önce saygsızı emek verip o parçaları tek tek akakçeden araştırıp yazıyorum arkadaşlara senin gibi hiçbir sıfatım olmadan atıp tutmuyorum MODERATÖRLERE bildireceğim seni.
Buyur git şikayet et ne ile ediceksin?

Powerboost psu önerip, emek mi verdin :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,703
Üyeler
191,151
Son üye
Mordecai24
Geri