5400 TL Sistem Toplama

Powerboost psu önerip, emek mi verdin :d
Arkadaşlar oraya farkettınız mı 2 kere ledlı atx yazılmış kopyala yapıstırla hızlı hızlı yardımcı olmak ıstersen orada Sharkonun powerını koydum DonanımArşivi Sahibi Abdullah'ında dusuk butçelı sıstemlerde koyduğu psu dan.

Arkadaşlar oraya farkettınız mı 2 kere ledlı atx yazılmış kopyala yapıstırla hızlı hızlı yardımcı olmak ıstersen orada Sharkonun powerını koydum DonanımArşivi Sahibi Abdullah'ında dusuk butçelı sıstemlerde koyduğu psu dan.
Powerboost görünce devamını okumamıştım kb, düşük bütçede intel daha iyi oluyor.

Hocam alın şöyle rahatınıza bakin

Ssd ayrı al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeterlimi?
@maskama006
+1

Popüler olsa ne yazar? Kötü içeriği var @epica59
@kandes22
Bu linki at geç.

Abdullah Hacıgül kullandığı için iyi olmuyor.
5400TL lik sistemde olmaması gereken bir güç kaynağı.

Abdullah Hacıgül kullandığı için iyi olmuyor.
5400TL lik sistemde olmaması gereken bir güç kaynağı.
Senin nezlinden tüm sevgili arkadaşlara yazıyorum.
Bakın arkadaşlar bende şuanda tek tek 6 aylık bir sürede indirimlerle bilgisayarımı topladım Powerım Thermaltake Smart
Power olarak sharkoon almadım almamda powerbosst frisby oymuş buymuş almam
Lakin Arkadaş 5400 tl diyor bende oraya en makul ve o fıyata alınabılecek duzgun bır sistem yazdığımı dusunuyorum.
Burada kimseye atıp tutmuyorum HAZIR SİSTEM atmak kolay Elin Sharkoonunun powerıne laf edıp Gamegarajın daha Dünya standartlarında gözükmeyen POWERINI neden kimse eleştirmiyor amacınız ne derdiniz ne ? Formu 2 3 kendini bilmez rehin almış aksiyon skorları iyi düzeylerde eski üyeler diye herkese sallıyor haddinizi bilerek yorum yapın Saygınızı Ahlakınızı Köşeye koyup yazmayın.

evet yeni ben de bugün farkettim baya avantajlı ssdsi de m2 cidden bu fiyatlara daha iyisi yok

Biraz arttırıp bunu alabilir.
Hocam yakında bende kendime sistem alacağım da sizin attığınız sistem mi mantıklı yoksa açıklamamdaki mi işlemci bakımından 10400f ikiye katlar rx5500 düz 1660 a rakip diye biliyorum sizin attığınız sistemde m2 var benim alacağımda yok çok kararsız kaldım.

Bakın arkadaşlar bende şuanda tek tek 6 aylık bir sürede indirimlerle bilgisayarımı topladım Powerım Thermaltake Smart
Lakin Arkadaş 5400 TL diyor bende oraya en makul ve o fıyata alınabılecek duzgun bır sistem yazdığımı dusunuyorum.
Burada kimseye atıp tutmuyorum HAZIR SİSTEM atmak kolay Elin Sharkoonunun powerıne laf edıp Gamegarajın daha Dünya standartlarında gözükmeyen POWERINI neden kimse eleştirmiyor amacınız ne derdiniz ne ? Formu 2 3 kendini bilmez rehin almış aksiyon skorları iyi düzeylerde eski üyeler diye herkese sallıyor haddinizi bilerek yorum yapın Saygınızı Ahlakınızı Köşeye koyup yazmayın.
Saygınızı ve ahlakınızı köşeye koyup yazmayın yazmışsınız yazdıklarımın içinde saygısızca olan bir şey göremiyorum.
Game Garajın güç kaynaklarını zaten eleştiriyoruz sadece oradan sistem önerileceği zaman kullanıyoruz çünkü fiyatları uyguna geliyor.
Fakat burada aklı başında hiç kimse gidip akakçeden sistem toplayıpta gidip güvenemediği bir markanın güç kaynağını koymaz.
Ayrıca attığınız sistem makul falan değil berbat bir sistem olmuş
1610469195103.png

SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu480gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,517632087.html
İyi günler dilerim.

Hocam yakında bende kendime sistem alacağım da sizin attığınız sistem mi mantıklı yoksa açıklamamdaki mi işlemci bakımından 10400f ikiye katlar rx5500 düz 1660 a rakip diye biliyorum sizin attığınız sistemde m2 var benim alacağımda yok çok kararsız kaldım.
Saygınızı ve ahlakınızı köşeye koyup yazmayın yazmışsınız yazdıklarımın içinde saygısızca olan bir şey göremiyorum.
Game Garajın güç kaynaklarını zaten eleştiriyoruz sadece oradan sistem önerileceği zaman kullanıyoruz çünkü fiyatları uyguna geliyor.
Fakat burada aklı başında hiç kimse gidip akakçeden sistem toplayıpta gidip güvenemediği bir markanın güç kaynağını koymaz.
Ayrıca attığınız sistem makul falan değil berbat bir sistem olmuş
1610469195103.png

SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu480gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,517632087.html
İyi günler dilerim.
Oyun oynayacaksanız bu sistemi alabilirsiniz.

Anlayamadığım şey şu Kasa gayet hava sirkülasyonu olan bir kasa rezalet falan sen kimsin haddini bil önce saygsızı emek verip o parçaları tek tek akakçeden araştırıp yazıyorum arkadaşlara senin gibi hiçbir sıfatım olmadan atıp tutmuyorum MODERATÖRLERE bildireceğim seni.
Bence bildirme yanlış bilgilendirmeden yersin uyarıyı :D

Lakin Arkadaş 5400 TL diyor bende oraya en makul ve o fıyata alınabılecek duzgun bır sistem yazdığımı dusunuyorum.
Harbi rezil. Gerçekten senin adına ben utandım lütfen konuşma artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,546
Üyeler
191,870
Son üye
canoxx
Geri