intel nvidia şart mı?Alıntıyı görüntüle
merhaba yukarıdaki sistem 55.000 TL değer mi kasa psu olarak düşük kalır mı yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler
hocam intel takıntım var o yüzden hocam aşağıda attığım sistemlerden hangisini önerirsin nedeniyle birlikte belirtirsen sevinirim ikisinden birini alacağımVatan mı bu hangi site?
Ek olarak intel neden şart?
Oyun için alacaksınız değil mihocam intel takıntım var o yüzden hocam aşağıda attığım sistemlerden hangisini önerirsin nedeniyle birlikte belirtirsen sevinirim ikisinden birini alacağımAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
alt resimdeki indirimle 53e geliyor
Kötü ve kazık diyebiliriz. Sistemi ne için kullanacaksınız ? Monitör ne olacak ? Bütçenix monitör dahil max nedir ?Alıntıyı görüntüle
merhaba yukarıdaki sistem 55.000 TL değer mi kasa psu olarak düşük kalır mı yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler
hocam hangisine diyorsunÇok çok çok kötü ve kazık diyebiliriz. Sistemi ne için kullanacaksınız ? Monitör ne olacak ? Bütçenix monitör dahil max nedir ?
evetOyun için alacaksınız değil mi
Hocam ilk attığınız için. Ben de 3 tane soru sordum onlara cevap verirseniz güzel olur. 55K ya 7800x3d+4070s falan yapılabilir.hocam hangisine diyorsun
İntel oyun konusunda amdnin gerisinde kalıyor.hocam hangisine diyorsun
evet
hocam hangisine diyorsun
evet