Neler Yeni

55 - 60k arası pc toplamaya çalışıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Batuhan KAYA
Tm anladım 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam : 60.025tl
Hocam niye pny https://www.akakce.com/ekran-karti/...rtx-4070ti-47iom7md6tts-fiyati,228164011.html değil aralarındaki fark nedir hangisini önerirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu modeli bir tık daha iyi hemde RGB var işte 😃 soğutma blogu az daha kalın diye biliyorum bu modelin bunu öneririm varken al düz pny değil bu bir üst versiyonu sana yüksük MHz düşük Cl ram ve yüksek işlemci gücü lazım özellikle bu doğrultuda yaptım direk ekran kartına abanmak olmazdı kaldı ki ekran kartı da çok güçlü banamisin demez herşeyi yapabilirsin onunla

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Gerçekten çok iyi her birini tek tek inceleyeceğim. Teşekkür ederim. Peki sence bunları parça parça alıp kendim youtubedan bakarak toplayabilir miyim? Yoksa bu işlerden anlayan birisini bulmalı mıyım?
Daha önce hiç toplamadiysaniz sıkıntı olabilir bir bilgisayarcıya götürüp toplatabilirsiniz

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
Daha önce hiç toplamadiysaniz sıkıntı olabilir bir bilgisayarcıya götürüp toplatabilirsiniz
Tanıdığım ve güvendiğim bir bilgisayarcı yok, bu kadar pahalı bir pc de rastgele bir bilgisayarcıya güvenmeli miyim sence can sıkıcı bir şey yapabilir mi? Kendim toplamaktan korkuyorum nerdeyse de bilgisayarcıya vermeye de korkuyorum kafam karışık

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Tanıdığım ve güvendiğim bir bilgisayarcı yok, bu kadar pahalı bir pc de rastgele bir bilgisayarcıya güvenmeli miyim sence can sıkıcı bir şey yapabilir mi? Kendim toplamaktan korkuyorum nerdeyse de bilgisayarcıya vermeye de korkuyorum kafam karışık
Bilgisayarcıya götürünce yanına babanı veya bir abini alırsın sırayla bilgisayar başında beklersiniz adama bakarsınız

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
Bilgisayarcıya götürünce yanına babanı veya bir abini alırsın sırayla bilgisayar başında beklersiniz adama bakarsınız
Öyle yapabilirim sanırım tahminimce 1 2 saatte toplanır bir bilgisayar diye düşünüyorum. Öyleyse dediğin gibi yapabilirim

Top Bottom