Neler Yeni

55" OLED TV Tavsiyesi

Selamlar. LG G3 ve C3 arasında kaldım. İkisi de 5000₺ yakıt puanı hediye veriyor. G3 62000₺, C3 ise 53000₺. İlk defa OLED TV alıyorum. TV'yi odama yatağın karşısındaki duvara asacağım. 230 cm izleme mesafesi var. Cihazı film ve dizi için kullanacağım. Evde PS4 var onu da bağlarım ama çok nadir oyun oynuyorum. Bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz? Veya daha ucuza aşağı yukarı aynı performansı veren TV varsa önerir misiniz? Fiyat düşmesini beklemek mantıklı mı? Bana beklemek mantıklı gelmiyor. G2 bile 49000₺. Samsung'da Dolby Vision yokmuş ama Rting'te en iyi Samsung olarak gösteriliyor. 37000₺'ye satılan Samsung QN90B (oled değil) veya 40000₺'ye satılan S95B almaktansa bu iki televizyondan birini almak mantıklı mı? Burn-in işi ve ölü pixel çıkma ihtimali kafamı kurcalamıyor değil. Saygılar.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Hocam n’aptınız hangisine karar verdiniz

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Oled alacaksanız LG den şaşmayın panel yenileme hızlarına bakın bende LG oled kullanıyorum 1ms 100hertz gsync destekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

48c14lb
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır kullanıyorum çok memnunum

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam 70 inc samsung kullanıcısı olarak söylüyorum, neredeyse çoğu televizyon markasının panelini lg üretiyor fakat lg'nin fiyatları bayağı bir tuzlu. Yani alacağınız samsung, lg, sony gibi televizyonların tamamının paneli lg'ye ait. fakat servis olarak samsung en iyisi. yeri geldiğinde eski televizyonu iade alıp yeni modeli ile değiştiriyorlar ki daha önce değişim aldım. doğrudan model önermeyeceğim fakat samsung'a yönelmenizi tavsiye ederim. ek olarak samsung televizyonlar çoğu cihazla uyumlu çalışıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 70 inc samsung kullanıcısı olarak söylüyorum, neredeyse çoğu televizyon markasının panelini lg üretiyor fakat lg'nin fiyatları bayağı bir tuzlu. Yani alacağınız samsung, lg, sony gibi televizyonların tamamının paneli lg'ye ait. fakat servis olarak samsung en iyisi. yeri geldiğinde eski televizyonu iade alıp yeni modeli ile değiştiriyorlar ki daha önce değişim aldım. doğrudan model önermeyeceğim fakat samsung'a yönelmenizi tavsiye ederim. ek olarak samsung televizyonlar çoğu cihazla uyumlu çalışıyor
LG W-OLED kullanıyor. Samsungunkiler QD-OLED. Panelleri LG üretse de QD-OLED burnin riski had safhada. Eğer Samsung almış olsam ve şuanki kullandığım gibi kullanmış olsam eminim ki çoktan burnin olmuştu Samsung.

BabaVoss7

80+ Silver

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
TV de LG candır bir de oled se tadından yenmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR