Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 55" TCL Televizyonlarda RAZER Kulaklık Hediyesi

Secobing

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Tokaç
TCL televizyonlardan uzak durun bence, 5 aylık tv son 1-1.5 aydır teknik servise git gel yapıyor ve hala üründe arıza olmadığı söyleniyor.Ürün piksel piksel görüntü kaydırıyor. Flashlama yapıyor. Görüntü yok ses var. Videolarını çekiyorum hala bir sonuç alamadım. Şikayet var sitesinde benim yaşadığımı yaşayan bir sürü kullanıcı var. Lg yada Samsung tvlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
TCL televizyonlardan uzak durun bence, 5 aylık tv son 1-1.5 aydır teknik servise git gel yapıyor ve hala üründe arıza olmadığı söyleniyor.Ürün piksel piksel görüntü kaydırıyor. Flashlama yapıyor. Görüntü yok ses var. Videolarını çekiyorum hala bir sonuç alamadım. Şikayet var sitesinde benim yaşadığımı yaşayan bir sürü kullanıcı var. Lg yada Samsung tvlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Dostum her markanın ürünleri kötü olabilir bizde var 6. Aya giricek taş gibi qled olan

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Kulaklık modeli mi verselermiş... Büyük ihtimal BLACKSHARK V2 PRO

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih

Secobing

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Tokaç
Dostum her markanın ürünleri kötü olabilir bizde var 6. Aya giricek taş gibi qled olan
Dostum zaten derdim sadece ürün bazlı hatadan dolayı değil belki bana gelen tvde bir sorun vardır ancak teknik servis alıyo televizyonu izliyor her ay 1 hafta tvsiz kalıyorum ben garanti ve hata yok diyip geri bana gönderiyorlar iade talebimede geri dönmediler. Bendeki model de TCL 55C728

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
sırf kulaklık için almadınız umarım hangi model aldınız . bir soraydınız paneli serisi vs bakardık :)
55P635 modelini aldım hocam. Sırf kulaklık için almadım tabi ki :) zaten TCL bakıyordum kulaklıkta denk geldi açıkcası. 55C635 düşünüyorum ama 120 Hzin donanımsal olmadığını öğrendim aradaki fiyat farkına da değecek bir şey göremedim. Zaten standart bir tv kullanıcısıyım uydu kanalları ve netflix dizi film izleyeceğim. Düşük bütçeli bir şeyler bakıyordum. Aldığım 55P635 modelinin kaç COF ile üretildiğini bulamadım sadece. Sizin bilginiz var mı bu konuda ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık modeli mi verselermiş... Büyük ihtimal BLACKSHARK V2 PRO
Yok hocam Kaira Ps5 kablosuz versiyonu

Dostum zaten derdim sadece ürün bazlı hatadan dolayı değil belki bana gelen tvde bir sorun vardır ancak teknik servis alıyo televizyonu izliyor her ay 1 hafta tvsiz kalıyorum ben garanti ve hata yok diyip geri bana gönderiyorlar iade talebimede geri dönmediler. Bendeki model de TCL 55C728
Hocam eskiye nazaran servis kalitesinin arttığı yönde videolar izledim. Bilkomun hizmetinin iyileştiğinden vs bahsediliyor. Umarım çözülür sorunun.

Son düzenleme:

osmannr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
osman nr
55P635 modelini aldım hocam. Sırf kulaklık için almadım tabi ki :) zaten TCL bakıyordum kulaklıkta denk geldi açıkcası. 55C635 düşünüyorum ama 120 Hzin donanımsal olmadığını öğrendim aradaki fiyat farkına da değecek bir şey göremedim. Zaten standart bir tv kullanıcısıyım uydu kanalları ve netflix dizi film izleyeceğim. Düşük bütçeli bir şeyler bakıyordum. Aldığım 55P635 modelinin kaç COF ile üretildiğini bulamadım sadece. Sizin bilginiz var mı bu konuda ?

Yok hocam Kaira Ps5 kablosuz versiyonu

Hocam eskiye nazaran servis kalitesinin arttığı yönde videolar izledim. Bilkomun hizmetinin iyileştiğinden vs bahsediliyor. Umarım çözülür sorunun.
reis p giriş c da orta üst serisi keşke c635 alsaydın. 120 hz yazılımsal evet ama 4k da değil 2 yada fullhd de 120 hz. vede 55 serisi üstü için geçerli 50 de galiba yazılımsalda 120 hz yok

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
reis p giriş c da orta üst serisi keşke c635 alsaydın. 120 hz yazılımsal evet ama 4k da değil 2 yada fullhd de 120 hz. vede 55 serisi üstü için geçerli 50 de galiba yazılımsalda 120 hz yok
Evet hocam P serisi giriş segment ancak dediğim gibi c ile arasında uçurum farklar yok. Tek bulamadığım detay COF sayısı. Onun haricinde aradaki fiyat farkı 3.500 lira civarındaydı ve bana p serisi daha mantıklı geldi.

osmannr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
osman nr
CSOT 60 Hz PANEL hatırladığım galiba 12 ydi

aynen 12ymiş

Tipik Kontrast5000:1
G to G6,5ms
Yapı TipiHVA
Çözünürlük ve PPI3840×2160 UHD 80PPI
Renk Desteği8+2 10Bit 1,07 Milyar
Antiglare oranı%2
Sert Katman3H
Geçirgenlik%5,30
Donanımsal Hız60hz
Kelvin Değeri?
COF Sayısı12
Teknolojia-Si (amorf Silicon)
sRGB?
Adobe RGB?
DCI P3?
NTSC%72
REC 2020?
CSOT 60 Hz PANEL

marketlerdekiler genelde düşük oluyor bildiğim

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
CSOT 60 Hz PANEL hatırladığım galiba 12 ydi

aynen 12ymiş

Tipik Kontrast5000:1
G to G6,5ms
Yapı TipiHVA
Çözünürlük ve PPI3840×2160 UHD 80PPI
Renk Desteği8+2 10Bit 1,07 Milyar
Antiglare oranı%2
Sert Katman3H
Geçirgenlik%5,30
Donanımsal Hız60hz
Kelvin Değeri?
COF Sayısı12
Teknolojia-Si (amorf Silicon)
sRGB?
Adobe RGB?
DCI P3?
NTSC%72
REC 2020?
CSOT 60 Hz PANEL

marketlerdekiler genelde düşük oluyor bildiğim
Bugün kurulumu yapıldı televizyonun. Açıkcası siyah dengesi vs beklediğimden iyi çıktı diyebilirim. Fiyat / Performans olarak değerlendirdiğimde memnun kaldım diyebilirim.

osmannr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
osman nr
Bugün kurulumu yapıldı televizyonun. Açıkcası siyah dengesi vs beklediğimden iyi çıktı diyebilirim. Fiyat / Performans olarak değerlendirdiğimde memnun kaldım diyebilirim.
kötü değil zaten. hemen hemen benzerler ama bu siyah dediğin sevdiğin c serisinde 1 tık daha iyi. ve bir kaç özellik vs. yoksa aldığın cihaz kötü değil yani :) bu paraya daha iyileri yok desek yeridir

Top Bottom