UzunKing
80+ Silver
Dahası
Oha baya iyi
Oha baya iyi
tam girdim sandım dolar ile gösteriyor fiyatlarıEpic çöktüOyun indiriyordum 5mb ile 500kb ile indirmeye başladım şuan.
Ben yılbasi indiriminde almistim odyssey gold editionu ayni 60 tl kuponla 67.50 tl gelmiști. Ki normal fiyati 500 600 civari deger bencrEpic gamese giremiyorum girebilen varsa odyssey gold edition kupon ile kaç TL'ye denk geliyor?
Şuan kaç tl gold edition onu soruyorum değermi değmezmi onu sormuyorum yanlış anladınBen yılbasi indiriminde almistim odyssey gold editionu ayni 60 TL kuponla 67.50 TL gelmiști. Ki normal fiyati 500 600 civari deger bencr
Simdi de ayni fiyatŞuan kaç TL gold edition onu soruyorum değermi değmezmi onu sormuyorum yanlış anladın![]()
Oyun fiyatlari degismiyor zatenSimdi de ayni fiyat
Girdim siteye 77TL ye denk geliyo bence o kadar vermeye gerek yok , zaten sistem alcam ondan kesip eklicem ne kadar az versem o kadar iyi benim içinSimdi de ayni fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun fiyatlari degismiyor zaten
77 degil 67Girdim siteye 77TL ye denk geliyo bence o kadar vermeye gerek yok , zaten sistem alcam ondan kesip eklicem ne kadar az versem o kadar iyi benim için
Uzaktan eğitimle matematik görünce olur gibi (kendim için diyorum)77 degil 67
Dostum AC Odyssey Deluxe edition 23 TL ye denk geliyor. AC Originsin Gold editionıda 29 TL ye denk geliyor çorba yapmışsınEpic Games Launchera giriyoruz 60 TL indirim kuponumuzla AC Origins'in Gold Edition'ını alıyoruz bu bize 23TL'ye denk geliyor. İkinci kuponumuzla ise AC Odyssey Deluxe Edition alıyoruz bu ise 29TL'ye denk geliyor. Kaba hesapla 55TL gibi bir fiyata çok güzel iki tane Assassin's Creed oyunumuz oluyor. Oynamayan arkadaşlar kaçırmasın bu fırsatı!
Odyssey deluxe almayin bence sirf oyunu oynamak icin aliyosaniz baska tabi. Gold editionda hikaye eklentisi geliyor. O olmadan hikaye yarim kaliyormus gibi oluyor. Alirsaniz gold edition oneririm deluxe icinde barindiriyor zatenDostum AC Odyssey Deluxe edition 23 TL ye denk geliyor. AC Originsin Gold editionıda 29 TL ye denk geliyor çorba yapmışsın.
Onu geç, 140TL ye Cyberpunk 2077 Alınabiliyor
steam den 80 TL Ye Odyssey alan bne![]()