🔥İndirim 55 TL'YE AC ORİGİNS VE ODYSSEY ALMAK!

BurakHalil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Epic Games Launchera giriyoruz 60 tl indirim kuponumuzla AC Origins'in Gold Edition'ını alıyoruz bu bize 23TL'ye denk geliyor. İkinci kuponumuzla ise AC Odyssey Deluxe Edition alıyoruz bu ise 29TL'ye denk geliyor. Kaba hesapla 55TL gibi bir fiyata çok güzel iki tane Assassin's Creed oyunumuz oluyor. Oynamayan arkadaşlar kaçırmasın bu fırsatı!

Ekler

• ac1.PNG
    ac1.PNG
    181.5 KB · Hit: 129
  • ac2.PNG
    ac2.PNG
    174.2 KB · Hit: 135
Epic Games Launchera giriyoruz 60 TL indirim kuponumuzla AC Origins'in Gold Edition'ını alıyoruz bu bize 23TL'ye denk geliyor. İkinci kuponumuzla ise AC Odyssey Deluxe Edition alıyoruz bu ise 29TL'ye denk geliyor. Kaba hesapla 55TL gibi bir fiyata çok güzel iki tane Assassin's Creed oyunumuz oluyor. Oynamayan arkadaşlar kaçırmasın bu fırsatı!
sistem yoh

Epic Games Launchera giriyoruz 60 TL indirim kuponumuzla AC Origins'in Gold Edition'ını alıyoruz bu bize 23TL'ye denk geliyor. İkinci kuponumuzla ise AC Odyssey Deluxe Edition alıyoruz bu ise 29TL'ye denk geliyor. Kaba hesapla 55TL gibi bir fiyata çok güzel iki tane Assassin's Creed oyunumuz oluyor. Oynamayan arkadaşlar kaçırmasın bu fırsatı!
1. Si kupon nerde var.
2. Si odyssey deluxe editionda sadece zirh felan veriyor. Gold edition alinmali alinirsa o hikayenin eksik kısımlarini tamamliyor

1. Si kupon nerde var.
2. Si odyssey deluxe editionda sadece zirh felan veriyor. Gold edition alinmali alinirsa o hikayenin eksik kısımlarini tamamliyor.
1. Si Kupon bana NBA 2K21'i claimlediğim zaman geldi.
2. Si Ben hangisi alınmalıdan ziyade ne kadar ucuza alabildiğimizden bahsettim isteyen Gold Edition almakta özgür elini kolunu bağlamıyorum.

1. Si Kupon bana NBA 2K21'i claimlediğim zaman geldi.
2. Si Ben hangisi alınmalıdan ziyade ne kadar ucuza alabildiğimizden bahsettim isteyen Gold Edition almakta özgür elini kolunu bağlamıyorum.
Bende var zaten o yuzden fiyatina bakamiyorum. Gold editioni yilbasi indiriminde almistim.

Epic gamese giremiyorum girebilen varsa odyssey gold edition kupon ile kaç TL'ye denk geliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri