marka takıntınız yoksa bunu tavsiye ederim https://www.akakce.com/bilgisayar-k...12-led-fanli-atx-oyuncu-fiyati,851014346.htmlMsi Mag Forge düşünüyorum 500tl civarı sizin fikirlerinizi de merak ediyorum şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
Peki r ve m'in ne gibi bir farklılığı var sadece rgb farkı mı varMSİ mag forge 100r bende kullanıyorum alınır ama fiyatı 578 TL olmuş. Buda inceleme konum göz atarsın. https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mag-forge-100r-gaming-kasa-acilis-ve-ilk-deneyim.287780/
R ve m'in ne gibi farklılıkları varMarka takıntın varsa, kesinlikle MSI al benim gibi, ama o fiyata daha çok özellik sunanlar da var alt markalarda. Msi ne seni yorar ne de gözünü hava akımı da iyi 240mm su soğutma desteği mevcut, önü mesh ama toz filtresi yön önde, ekran kartı desteği 330mm cpu cooler 160mm
Yanılmıyorsam piyasada bulunan tüm kartlar sığar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence takip et 550 civarına inince al.
r argb demek yani rgb leri anakart programı üzerinden ayarlayabilirsin demek. Veya diğer argb fanlarla otimize aynı renk çalısır demek.Peki r ve m'in ne gibi bir farklılığı var sadece rgb farkı mı var
R ve m'in ne gibi farklılıkları var
Tamamdır sence r mı almayalım m mi m 480tl r 580 TL 100tl fark verilir mir argb demek yani rgb leri anakart programı üzerinden ayarlayabilirsin demek. Veya diğer argb fanlarla otimize aynı renk çalısır demek.
Sana kalmış bişe kardeşim eğer dersen ki ben argb ayarlamak isterim al. Ben istediğim için aldım. Sıvı soğutmanın fanlarıyla diğer fanlar senkron yansın istediğim için aldım. sana lazım değilse alma.Tamamdır sence r mı almayalım m mi m 480tl r 580 TL 100tl fark verilir mi
Peki r ve m'in ne gibi bir farklılığı var sadece rgb farkı mı var
R ve m'in ne gibi farklılıkları var
Tamamdır Çok teşekkür ederim önerilerin ve bilgilendirdiğin içinSana kalmış bişe kardeşim eğer dersen ki ben argb ayarlamak isterim al. Ben istediğim için aldım. Sıvı soğutmanın fanlarıyla diğer fanlar senkron yansın istediğim için aldım. sana lazım değilse alma.