Neler Yeni

5500₺ Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Altan çimen
Bütçe
5500
Arkadaşlar, PC olaylarından pek anlamayan biri olarak soruyorum...zoom, eba vs harici sadece ets2 oynamak için oyun bilgisayarı almak zorunda mıyım??? Ben oyuncu değilim online oyunlar oynamıyorum... Sadece ets2 belki pubg oynayacağım en az 7-8 binden başlayan oyun bilgisayarlarından almak zorunda mıyım? Mesela benim alacağım laptop un özellikleri ne olsa kurtarır... Ekran kartı illa GTX mi olması lazım MX olanlar kurtarmaz mı? Aydınlatın beni ya

Burak76

80+
Arkadaşlar, PC olaylarından pek anlamayan biri olarak soruyorum...zoom, eba vs harici sadece ets2 oynamak için oyun bilgisayarı almak zorunda mıyım??? Ben oyuncu değilim online oyunlar oynamıyorum... Sadece ets2 belki PUBG oynayacağım en az 7-8 binden başlayan oyun bilgisayarlarından almak zorunda mıyım? Mesela benim alacağım laptop un özellikleri ne olsa kurtarır... Ekran kartı illa GTX mi olması lazım MX olanlar kurtarmaz mı? Aydınlatın beni ya
5500 tl sistemmi istiyosun monitör dahilmi

Baran 99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Baran
Arkadaşlar, PC olaylarından pek anlamayan biri olarak soruyorum...zoom, eba vs harici sadece ets2 oynamak için oyun bilgisayarı almak zorunda mıyım??? Ben oyuncu değilim online oyunlar oynamıyorum... Sadece ets2 belki PUBG oynayacağım en az 7-8 binden başlayan oyun bilgisayarlarından almak zorunda mıyım? Mesela benim alacağım laptop un özellikleri ne olsa kurtarır... Ekran kartı illa GTX mi olması lazım MX olanlar kurtarmaz mı? Aydınlatın beni ya
5500tl ile masa üstü kurtarır her türlü ama laptopu bilemiyorum zooma girer ets2 her türlü oynarsın ama pubg vb oyunları anca düşük ayarda oynarsın gibi pek bilgim olmadığı için bana sormaz başka yerlerden araştırırsan daha iyi olur

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Laptop olması şart mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom