Redmi Note 10S, Realme 8 ve Samsung Galaxy M23 5G o bütçede alabileceğiniz en iyi cihazlar.Samsung a32'ye baktım iyi gibi duruyor varsa sizin de önerileriniz alayım arkadaşlar. Fakat bütçemin üstüne çıkmam mümkün değil.
Samsung a32'ye baktım iyi gibi duruyor varsa sizin de önerileriniz alayım arkadaşlar. Fakat bütçemin üstüne çıkmam mümkün değil.
M33 5G var hocam 5600 bandında. Bence M23 den daha iyi bir üst nesil.Redmi Note 10S, Realme 8 ve Samsung Galaxy M23 5G o bütçede alabileceğiniz en iyi cihazlar.
4700tl yurt dışı note 11 pro alabilirsinSamsung a32'ye baktım iyi gibi duruyor varsa sizin de önerileriniz alayım arkadaşlar. Fakat bütçemin üstüne çıkmam mümkün değil.
Su m33 u forumda herkes ovdu ovdu gittim aldim telefon ile konusurken ses gidiyo ve kapaniyor internetten arastirdim bir cok kiside ayni sorun var sorunlu bir model kullanmiyorsanoz tavsiye etmeyin 15 gunluk cihazi garantiye vermek zorunda kaldim
M33 5G var hocam 5600 bandında. Bence M23 den daha iyi bir üst nesil.
General mobile Gm 22 pro alabilirsin.Samsung a32'ye baktım iyi gibi duruyor varsa sizin de önerileriniz alayım arkadaşlar. Fakat bütçemin üstüne çıkmam mümkün değil.