Hocam ne kadar oluyor toplam size zahmetAlıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu şekilde özelleştirin.
SSD olarak bunu tercih edin.
Kapasite seçimini size bırakıyorum.![]()
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
INNO3D'nin stoğu bitmiş ya. Geleli 1 hafta olmamıştı.
5610 TL yapıyor.Hocam ne kadar oluyor toplam size zahmet
Hocam +8gb ram olursa daha iyi olur sanırsam kaçırmışsınız.Alıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu şekilde özelleştirin.
SSD olarak bunu tercih edin.
Kapasite seçimini size bırakıyorum.![]()
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
INNO3D'nin stoğu bitmiş ya. Geleli 1 hafta olmamıştı.
Bütçeyi aştığı için eklemedim.Hocam +8gb ram olursa daha iyi olur sanırsam kaçırmışsınız.
Çok pardon hocam geçenlerde ben de aynı sistemi aldım da ben 5086 tl ye aldım bu sistemi +8 gb ram ile fiyatlar çok artmış ya.Bütçeyi aştığı için eklemedim.
Yoksa bende biliyorum eklemesini.
300 TL aşıyor bütçeyi.