Neler Yeni

5500TL monitör önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır monitör arayışındayım. Bazı forumlara baktım ve kendi bütçem olan 5500 TL civarında 3 monitör buldum. Normalde ASUS TUF Gaming VG249Q3A model monitörü almayı düşünüyordum. Açıkçası şu an bende 4800 TL var. Sizce ASUS'u almak mantıklı mı? Bulduğum diğer 2 monitör biraz daha pahalı: 1. LG UltraGear 24GS60F-B, 2. AOC AGON 24G42E. Bu monitörlerden en kalitelisi AOC gibi gözüküyor ama benim ekran kartım GTX 1660 olduğundan G-Sync özellikli olmasını istiyordum. Maalesef AOC'de G-Sync yok. Sizce hangisini almalıyım? Başka bir monitör öneriniz var mı?

IPS panel 24'' ve 144 hz olsa yeter bu fiyata çünkü fiyat çok düşük ama pc den anlıyorsan 2. El alabilirsin ama mutlaka elden al ve ölü piksel kontrolü yap bide kargoya verme kırılabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IPS olsun yeter yoksa Tüplü tv gibi göz yoruyor

IPS olması çok önemli hz den bile önemli

Merhaba, yaklaşık 1 haftadır monitör arayışındayım. Bazı forumlara baktım ve kendi bütçem olan 5500 TL civarında 3 monitör buldum. Normalde ASUS TUF Gaming VG249Q3A model monitörü almayı düşünüyordum. Açıkçası şu an bende 4800 TL var. Sizce ASUS'u almak mantıklı mı? Bulduğum diğer 2 monitör biraz daha pahalı: 1. LG UltraGear 24GS60F-B, 2. AOC AGON 24G42E. Bu monitörlerden en kalitelisi AOC gibi gözüküyor ama benim ekran kartım GTX 1660 olduğundan G-Sync özellikli olmasını istiyordum. Maalesef AOC'de G-Sync yok. Sizce hangisini almalıyım? Başka bir monitör öneriniz var mı?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html bütçeyi artırabilirsen bu çok iyi olur

vq249q1a kullanıyorum memnunum

Asus vg249ql3a modeline bakabilirsin. 180hz, IPS, pivot hem de dahili hoparlörü de var. Fiyat olarak da gayet uygun.

Hocam VG249QL3A modeline bakın. Hem panel parlaklık değeri daha iyi hem de pivot özelliği mevcut.

Asusun VG249QL3A modeline bakabilirsin hocam asuslar 3 yıl garanti verir ve ölü piksel garantisi verir g-sync de var diğer özellikler bundada mevcut zaten 180 Hz 1ms hoparlörü de var bunun ve pivot asansör ayak gönül rahatlığıyla bu modeli alabilirsin hocam

Maalesef AOC'de G-Sync yok. Sizce hangisini almalıyım? Başka bir monitör öneriniz var mı?
Freesync destekli çoğu monitörlerde gsync çalışıyor zaten.

IPS panel 24'' ve 144 hz olsa yeter bu fiyata çünkü fiyat çok düşük ama pc den anlıyorsan 2. El alabilirsin ama mutlaka elden al ve ölü piksel kontrolü yap bide kargoya verme kırılabilir

IPS olsun yeter yoksa Tüplü tv gibi göz yoruyor

IPS olması çok önemli hz den bile önemli
oyun içinde ıps 2. planda kalır hz daha onemlı olur ve ms

Merhaba hocam VG249QL3A Modeline de bakabilirsin renk kalitesi ve parlaklığı daha iyi hemde pivot özelliğide var

Geri