Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Akşam 8'de çıkacağı hakkında kesin bilgi var mı?Hayır 25/2/2021 20:00
Akşam 8'de çıkacağı hakkında kesin bilgi var mı?Hayır 25/2/2021 20:00
Evet gamegarajda kesin akşam 8 de çıkıyor , sessiz ol miningciler duymasınAkşam 8'de çıkacağı hakkında kesin bilgi var mı?
Yemin ediyorum rahatladım bu bilgiden sonraEvet gamegarajda kesin akşam 8 de çıkıyor , sessiz ol miningciler duymasın
Stoklar yenilenirse alabilirsin benceMaks 5500 TL bütçem var alınır mı sizce palit İNNO3D bile olur soğutması kötü olmayan 3060 istiyorum , sizce hangi fiyattan çıkar
hala tasarım diyo önüme gelene tıklıcam vallaYemin ediyorum rahatladım bu bilgiden sonra
inş innotiridi nin fiyatı ucuz olu Palit'in tasarımı hoşuma gitmedi
Tabii ki hangisi ucuz olursa onu alıcam ama gözüm İNNO3D X2'de. Sonra onu satıp yurt dışından X3, ROG, TUF ya da Gaming X alırımhala tasarım diyo önüme gelene tıklıcam valla
alınır bence hatta 2 tane al birini kendin kulan birinide satMaks 5500 TL bütçem var alınır mı sizce palit İNNO3D bile olur soğutması kötü olmayan 3060 istiyorum , sizce hangi fiyattan çıkar
Okadar hızlı olmalısınız ki , eğer alabilirseniz beni etiketlermisinizde merak ettimde.Akşam 8
Aşiret olan miningciler ; bizim için engel değil.gamegaraj aynı ip adresinden 1den fazla satmıyor diye biliyorum
Stok sorun değilde fiyat sıkıntı inşallah gamegaraj üzmez. Alamazsam yazın almancılar gelir gelirken bi 3060ti getirtirim sıkıntı yokOkadar hızlı olmalısınız ki , eğer alabilirseniz beni etiketlermisinizde merak ettimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşiret olan miningciler ; bizim için engel değil.
Almanyadada bulmak çok zor benimde akrabalarım var avusturya viyanada incelemesi için söyledim 1000 € filan yazıyor alışveriş sitelerinde.Stok sorun değilde fiyat sıkıntı inşallah gamegaraj üzmez. Alamazsam yazın almancılar gelir gelirken bi 3060ti getirtirim sıkıntı yok
zaten yaza kadar stok düzelir diye dedim ki almanya da medimarkta 6500 TL'ye 3070ler var dün baktım (rambo reis pahalı dedi üstüne) Trde 5 bine inse bile 3060ti orada 450 euro felan oluyo 3500 4000 lira arası oluyo fiyatAlmanyadada bulmak çok zor benimde akrabalarım var avusturya viyanada incelemesi için söyledim 1000 € filan yazıyor alışveriş sitelerinde.