Kanka Nvidia özel optimizasyonlu oyunİstisna olabilir bası oyunlarda örneğin cp 2077 de amd daha düşük fps alıyor amd kilidi yüzünden
Kilit açılıyor. Ve bu işlemci kiliti gpu değil.İstisna olabilir bası oyunlarda örneğin cp 2077 de amd daha düşük fps alıyor amd kilidi yüzünden
metroda bazı nvidia kartlarda sıkıntı var hatta enis kirazoğlu 2yıl önce oyüzden yeni sistem topladı1660 Super daha iyi ama 20 fps fark var üstelik Metro Nvidia destekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Nvidia özel optimizasyonlu oyun
Videolardaki sistemler birebir aynı değil. Aynı sistem testlere bakın.Evet hocam ama ti ile super arasında çok fark yok nasıl 20 fps fark yedi
5 6 fps ekleyerek alıyorum ti modeline denk gelsin diye ama superin 20 fps fark yemesi normal mi?1) senin attğın 1660 super
2) Kullanılan sistemler aynı değil
İlginç ben alınca da mı böyle olcakmetroda bazı nvidia kartlarda sıkıntı var hatta enis kirazoğlu 2yıl önce oyüzden yeni sistem topladı
İyi de işlemcilere de bak. Birinde 10100f diğerinde i7 8700k olması lazım.5 6 fps ekleyerek alıyorum ti modeline denk gelsin diye ama superin 20 fps fark yemesi normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlginç ben alınca da mı böyle olcak![]()