550tl void elite mi 650tl cloud2 400tl drop plus

OrionKnight55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Arkadaşlar normalde rop plus almayı planlıyordum cloud2 650tlye değer mi yoksa drop plus da işimi görür mü amacım masaüstü pc ile beraber kullanmak kulakta ağrı yapmasın terleeme yapmasın baslar yeterli olsun aradaki fiyat farkına değer mi bi de mikleri iyi olsun

Drop Plus'un Cloud2 ve Corsair Void Elite kulaklıklarına göre mikrofon dışında hiçbir +sı yok. Bütçe varsa Void Elite veya Cloud2 al. Bütçeyi zorlamamak adına Drop Plus alırsan da üzmez ama.

Drop Plus'un Cloud2 ve Corsair Void Elite kulaklıklarına göre mikrofon dışında hiçbir +sı yok. Bütçe varsa Void Elite veya Cloud2 al. Bütçeyi zorlamamak adına Drop Plus alırsan da üzmez ama.
ses kalitesi olarak drop plus ile cloud2 kıyaslarsak

600 TL bütçen varsa Fury X öneririm.

o da drop plusın kablosuz hali değil mi aynı kulaklık değiller mi benim için wireless olması önemli değil
Yaani aynı diyebiliriz, fakat biri kablosuz biri kablolu ve rahatlık açısından Fury X biraz daha rahat ve kablosuz.
Mikrofon olarak Drop Plus daha önde.

Yaani aynı diyebiliriz, fakat biri kablosuz biri kablolu ve rahatlık açısından Fury X biraz daha rahat ve kablosuz.
Mikrofon olarak Drop Plus daha önde.
açıkçası o kadar bütçeye bir rampage kulaklık almak istemiyorum rampage alacaksam fp olan drop plusı alırdım ben sadece bu rampagelerle cloud2 void elite gibi kulaklıklar arasında ses farkı dayanıklılık farkı var mı diye merak ettim

açıkçası o kadar bütçeye bir rampage kulaklık almak istemiyorum rampage alacaksam fp olan drop plusı alırdım ben sadece bu rampagelerle cloud2 void elite gibi kulaklıklar arasında ses farkı dayanıklılık farkı var mı diye merak ettim
Drop Plus almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri