yeter fakat genede 650 fln al benceYukarıda sistemde bulunan ekran kartını ve işlemciyi yazdım. Ekstra olarak asus 120mm tuf serisi sıvı soğutma mevcut.
Sistem içinde asus tuf 550w var.
Hazır olarak aldım. Aslında alırken dedim ücreti ile 750w psu alayım toplarken onu takın. Takma ücretini de verim fakat kabul etmediler.
Çoğu insan yeterli olur dedi. Fakat bugün yeni monitör almaya gittim vatana.
Adam öyle şeyler dedi ki " Anakartın, ekran kartı yanar vb. hemen değiştir." bu tip cümleler kurdu.
Ben ona toplamda maks çekeği wat şu falan dedim yok o öyle yazsa da en az ekran kartı 400-500 çeker dedi.
Kafamı bulandırdı. Bundan ziyade korktum. Sonuçta çocukluktan beri hayalim olan doğru düzgün sisteme anca ulaştım. Sizlerin görüşlerinizi almak istedim.
Vermez hocam elinizdeki güç kaynağı kaliteli bir model zatenŞimdilik sorun çıkarmıyor. İleride değişim yapmasam bile bu parçalar ile sistemim psu yüzünden arıza verir mi sizce?
Teşekkür ederim hocam. Zaten yükseltsem bile yine TUF ya da Full modüler Rog olur.. Merak ettiğim bu ürünlerde kablo vb. çıkıyor mu daha önce sadece psu almadımVermez hocam elinizdeki güç kaynağı kaliteli bir model zaten
3090 bile anca çeker o wattı. vatan computer kesinYukarıda sistemde bulunan ekran kartını ve işlemciyi yazdım. Ekstra olarak asus 120mm tuf serisi sıvı soğutma mevcut.
Sistem içinde asus tuf 550w var.
Hazır olarak aldım. Aslında alırken dedim ücreti ile 750w psu alayım toplarken onu takın. Takma ücretini de verim fakat kabul etmediler.
Çoğu insan yeterli olur dedi. Fakat bugün yeni monitör almaya gittim vatana.
Adam öyle şeyler dedi ki " Anakartın, ekran kartı yanar vb. hemen değiştir." bu tip cümleler kurdu.
Ben ona toplamda maks çekeği wat şu falan dedim yok o öyle yazsa da en az ekran kartı 400-500 çeker dedi.
Kafamı bulandırdı. Bundan ziyade korktum. Sonuçta çocukluktan beri hayalim olan doğru düzgün sisteme anca ulaştım. Sizlerin görüşlerinizi almak istedim.
Maalesef, bir de inandırmaya çalışması. Adama diyorum ekran kartı sitesinde 220 yazıyor diyor ki o başka bir de başka bir şeyi var 600 çekiyor falan. Dedim 600 çekiyorsa nasıl çalışıyor Sonra baktım olmayacak gibi salladım monitörümü aldım çıktım3090 bile anca çeker o wattı. vatan computer kesin
Maks 280W çeker komple sistem. 3070'e yükseltse bile yeter gerçi. 3070Ti dan sonras8 için en az 650 gerekir.3060 ti'ya 550w'ın yeteceğinden emin değilim, yük altında sorun olabilir. @rookie27
Hll genco bilgisiz vatan computer çalışanına raconu kesmişsin. (!)Maalesef, bir de inandırmaya çalışması. Adama diyorum ekran kartı sitesinde 220 yazıyor diyor ki o başka bir de başka bir şeyi var 600 çekiyor falan. Dedim 600 çekiyorsa nasıl çalışıyor Sonra baktım olmayacak gibi salladım monitörümü aldım çıktım
Racon falan kesmedim. Mantıklı olanı sordum. Çünkü bir şeylerin eksik ya da sorunlu olması beni rahatsız eder.Maks 280W çeker komple sistem. 3070'e yükseltse bile yeter gerçi. 3070Ti dan sonras8 için en az 650 gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hll genco bilgisiz vatan computer çalışanına raconu kesmişsin. (!)