Neler Yeni

550w Psu 3060ti + i5 11400 için yeterli mi?

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Yukarıda sistemde bulunan ekran kartını ve işlemciyi yazdım. Ekstra olarak asus 120mm tuf serisi sıvı soğutma mevcut.
Sistem içinde asus tuf 550w var.
Hazır olarak aldım. Aslında alırken dedim ücreti ile 750w psu alayım toplarken onu takın. Takma ücretini de verim fakat kabul etmediler.
Çoğu insan yeterli olur dedi. Fakat bugün yeni monitör almaya gittim vatana.
Adam öyle şeyler dedi ki " Anakartın, ekran kartı yanar vb. hemen değiştir." bu tip cümleler kurdu.
Ben ona toplamda maks çekeği wat şu falan dedim yok o öyle yazsa da en az ekran kartı 400-500 çeker dedi.
Kafamı bulandırdı. Bundan ziyade korktum. Sonuçta çocukluktan beri hayalim olan doğru düzgün sisteme anca ulaştım. Sizlerin görüşlerinizi almak istedim.
yeter fakat genede 650 fln al bence

semihgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
semih gürü
Vermez hocam elinizdeki güç kaynağı kaliteli bir model zaten
Teşekkür ederim hocam. Zaten yükseltsem bile yine TUF ya da Full modüler Rog olur.. Merak ettiğim bu ürünlerde kablo vb. çıkıyor mu daha önce sadece psu almadım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,969
İsim
Mert Can Ergün
sen onlara inanma ürünleri satmak için bin takla atarlar ürünü satmak için

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
Yukarıda sistemde bulunan ekran kartını ve işlemciyi yazdım. Ekstra olarak asus 120mm tuf serisi sıvı soğutma mevcut.
Sistem içinde asus tuf 550w var.
Hazır olarak aldım. Aslında alırken dedim ücreti ile 750w psu alayım toplarken onu takın. Takma ücretini de verim fakat kabul etmediler.
Çoğu insan yeterli olur dedi. Fakat bugün yeni monitör almaya gittim vatana.
Adam öyle şeyler dedi ki " Anakartın, ekran kartı yanar vb. hemen değiştir." bu tip cümleler kurdu.
Ben ona toplamda maks çekeği wat şu falan dedim yok o öyle yazsa da en az ekran kartı 400-500 çeker dedi.
Kafamı bulandırdı. Bundan ziyade korktum. Sonuçta çocukluktan beri hayalim olan doğru düzgün sisteme anca ulaştım. Sizlerin görüşlerinizi almak istedim.
3090 bile anca çeker o wattı. vatan computer kesin

semihgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
semih gürü
3090 bile anca çeker o wattı. vatan computer kesin
Maalesef, bir de inandırmaya çalışması. Adama diyorum ekran kartı sitesinde 220 yazıyor diyor ki o başka bir de başka bir şeyi var 600 çekiyor falan. Dedim 600 çekiyorsa nasıl çalışıyor :D Sonra baktım olmayacak gibi salladım monitörümü aldım çıktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
eğer overclock yapmayacaksan ve sisteme aşırı yük bindirmeyeceksen şuanlık idare eder seni ama ilerde değiştirmeni öneriyorum

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
3060 ti'ya 550w'ın yeteceğinden emin değilim, yük altında sorun olabilir. @rookie27
Maks 280W çeker komple sistem. 3070'e yükseltse bile yeter gerçi. 3070Ti dan sonras8 için en az 650 gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef, bir de inandırmaya çalışması. Adama diyorum ekran kartı sitesinde 220 yazıyor diyor ki o başka bir de başka bir şeyi var 600 çekiyor falan. Dedim 600 çekiyorsa nasıl çalışıyor :D Sonra baktım olmayacak gibi salladım monitörümü aldım çıktım
Hll genco bilgisiz vatan computer çalışanına raconu kesmişsin. (!)

semihgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
semih gürü
Maks 280W çeker komple sistem. 3070'e yükseltse bile yeter gerçi. 3070Ti dan sonras8 için en az 650 gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hll genco bilgisiz vatan computer çalışanına raconu kesmişsin. (!)
Racon falan kesmedim. Mantıklı olanı sordum. Çünkü bir şeylerin eksik ya da sorunlu olması beni rahatsız eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,448
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom