Neler Yeni

55bin tl laptop tavsiye

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Arkadaşlar geçen 55k ya msi gs77 modelini aldım 3070ti lı fakat beğenmeyip iade ettim.Bütçem gene bu civarlarda önerebileceğiniz laptoplar nelerdir?Monster 3070ti çıkarıcsk gibi yakında onu mu beklesem diyorum?
Hocam ne yapacaksınız tam olarak laptopla? Amacınız oyunsa 55k bir oyun laptopuna verilmez bence

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Bu ürünü gördüm ithal ürün olması ve ingilizce q klavye olması biraz kafamı karıştırdı
6800h kardeşide var onada bakabilirsin
açıkçası laptobu aldığın anda o ekrandan keyif alacağını sanmıyorum muhtemelen extradan monitör klavye ve mouse alacaksın yani infilizce olması pek önem arz etmeyecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Latif
6800h kardeşide var onada bakabilirsin
açıkçası laptobu aldığın anda o ekrandan keyif alacağını sanmıyorum muhtemelen extradan monitör klavye ve mouse alacaksın yani infilizce olması pek önem arz etmeyecek
Siz ne önerirsiniz qhd olsa tabi daha iyidir ama çok fazla da seçenek yok gibi o yüzden monstera biraz aklım kaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis o fiyata rtx 3080 altı laptop bakma
Msi gp serisinden başka 3080 göremedim o bütçeye.(17.3 inç)

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Siz ne önerirsiniz qhd olsa tabi daha iyidir ama çok fazla da seçenek yok gibi o yüzden monstera biraz aklım kaydı

Msi gp serisinden başka 3080 göremedim o bütçeye.(17.3 inç)
Kanka aslında MSI PC konusunda çok kaliteli bir marka soğutma olsun malzeme kalitesi olsun neden sogudugunu anlayamadım

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Latif
Ya gs77 aldım klavye altı acayip ısınıyodu parmaklarımı rahatsız etti.Birde laptopu fişten çekip tekrar takınca oyun içi siyah ekran veriyodu formatladım tekrar aynı hata devam etti.Öyle olunca biraz soğuttu kendinden.Sonuçta güzel bi miktar para vermişim bi beklediğimi alamadım.

30-35k ya düşürsem bütçeyi ne önerirsiniz peki

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ya gs77 aldım klavye altı acayip ısınıyodu parmaklarımı rahatsız etti.Birde laptopu fişten çekip tekrar takınca oyun içi siyah ekran veriyodu formatladım tekrar aynı hata devam etti.Öyle olunca biraz soğuttu kendinden.Sonuçta güzel bi miktar para vermişim bi beklediğimi alamadım.

30-35k ya düşürsem bütçeyi ne önerirsiniz peki
Çok bilmiyorum ama
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...agaza=dijitalpazar&url_src=ios-product-detail bu olabilir
Bilgisayarların fiyatları çok değişiyor benim pc 36kya var 30a var 25e var falan

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Latif
Çok bilmiyorum ama
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...agaza=dijitalpazar&url_src=ios-product-detail bu olabilir
Bilgisayarların fiyatları çok değişiyor benim pc 36kya var 30a var 25e var falan
Evet malesef biraz öyle 36bine zephyrous var asusun o biraz gözüme güzel göründü ama oda uhd 4k oyun içinde fhd ye çeksem bu sefer sıkıntı çıkarabilir gibi
Yani 50-55k dan devam :)

Bu monster nasıl alınır mı? sizce

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-p-HBCV000028VLQY?url_src=and-product-detail
Bu ikisi arasında kaldım şuan

Son düzenleme:

4cosmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aydın
3060'lı modeli fazlasıyla alınmıştı. Çok sorun yaşayabileceğin bir model olacağını düşünmüyorum. Senin kararın sonuçta meblağ oldukça yüksek.

Top Bottom