Neler Yeni

55k - 60k arası hazır sistem önerileri(ekipman monitör dahil)

5070 değilde Nvidia APP de sorun var 4060ti ile bende güncelledim yarı yarıya fps düşüşü yaşadım DDU ile kaldırdım. Sizin attığınız sistemde işlemci : 9600x anakart: asus b650m- r yapılabilir sanki monitörü asus alacaksa 8.5k çünkü
bütçeyi çok zorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 değilde Nvidia APP de sorun var 4060ti ile bende güncelledim yarı yarıya fps düşüşü yaşadım DDU ile kaldırdım. Sizin attığınız sistemde işlemci : 9600x anakart: asus b650m- r yapılabilir sanki monitörü asus alacaksa 8.5k çünkü
bütçeyi çok zorlar

bir şey değil hocam :peepokalp: fakat bu monitörü pek önermiyorlardi daha bilgili arkadaşlar monitör konusunda yardımcı olur

zorlanıcak iseniz attıklarım gayet yeterli
hocam yan monitör olarak ne almalıyım aklımda https://www.trendyol.com/msi/pro-mp...r-p-749121070?boutiqueId=61&merchantId=106740 var ama bitık yan mönitör için abartı geldi

şöyle bir konu vardı

bütçeyi çok zorlar

bütçeyi çok zorlar

hocam yan monitör olarak ne almalıyım aklımda https://www.trendyol.com/msi/pro-mp...r-p-749121070?boutiqueId=61&merchantId=106740 var ama bitık yan mönitör için abartı geldi
hocam yan monitöre ne gerek var bütçeyi de aşıyor böyle

hocam birde gamepowerin monitörlerinin fiyatları cok ucuz bi sıkıntısı varmı

şöyle bir konu vardı

hocam yan monitöre ne gerek var bütçeyi de aşıyor böyle
hocam aşıyorda çok sorun değil hallederim halledemessem almam

Geri