Çözüldü✓ 55k Sistem Önerisi

fracture2

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
55000
Bu sistemi almayı düşünüyorum, bu haliyle h100 sıvı soğutma 7500f'i yeterli düzeyde soğutur mu? Sistemin geri kalanı için tavsiyesi olan var mıdır?

21.PNG

Bu sistemi almayı düşünüyorum, bu haliyle h100 sıvı soğutma 7500f'i yeterli düzeyde soğutur mu? Sistemin geri kalanı için tavsiyesi olan var mıdır?

Alıntıyı görüntüle
sıvı soğutma almanı önermem 1.5k ya bu sıvı soğutucudan iyi kule tipi soğutucular var sıvı soğutucular çok pahalı daha uygunda daha iyi kule tipi soğutucu alırsın

Aman bu ne böyle. Pahalı olmuş hem de baya bi

Kule tipi olarak Cooler Master HYPER 212 HALO uygun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutma almanı önermem 1.5k ya bu sıvı soğutucudan iyi kule tipi soğutucular var sıvı soğutucular çok pahalı daha uygunda daha iyi kule tipi soğutucu alırsın

Son düzenleme:

birde birazcık daha paraya kıyıp ''thermal grizzly kryonaut'' macundan alırsanız tadından yenmez

Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata bence dengesiz bu sistem.Anakart b650 olmalıydı en azından,ayrıca ekran kartında gigabyte windforce modelinin soğutmasını hiç beğenen görmedim.Game Garaj’dan özelleştirip aldığım sistemi bıraktım çok memnunum,yinede kendin değerlendirebilirsin.

Ekler

• IMG_5130.jpeg
    IMG_5130.jpeg
    211.5 KB · Hit: 45
Bu fiyata bence dengesiz bu sistem.Anakart b650 olmalıydı en azından,ayrıca ekran kartında gigabyte windforce modelinin soğutmasını hiç beğenen görmedim.Game Garaj’dan özelleştirip aldığım sistemi bıraktım çok memnunum,yinede kendin değerlendirebilirsin.
cl 48

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri