Ofis-Autocad için Sistem Tavsiyesi

İncehesapta r5 5600 lü 3050 sistem de olabilir hem bütçeyi aşmazsın hemde r5 5600 yeterli olur ekran kartı olsrwk 3050 çok güçlü bi ekran kartı degil ama autocad gibi bi programı rahatlıkla açar

Herkese teşekkür ederim. Aşağıdaki şekilde siparişi verdim, ileride ekran kartı eklerim diye 750w MSI kasa ekledim ve soğutucuyu yükselttim. 22140TL ye önü açık güzel bir ofis sistemi olduğunu düşünüyorum.
1759401744362.webp

Katı modellerde benim çalıştığım yerdeki mühendis 940mx kullanıyordu laptop takır takır çalışıyor valla min +6 yıllık pcydi o autocad de kullanıyor 3 boyutlu şeylerde açıyordu

Katı modellerde benim çalıştığım yerdeki mühendis 940mx kullanıyordu laptop takır takır çalışıyor valla min +6 yıllık pcydi o autocad de kullanıyor 3 boyutlu şeylerde açıyordu
O yüzden ben de işlemci, ram ve ssd hızına önem verdim. Bakalım deneyip göreceğiz.
Yanına da bunu aldım bakalım
1759406601392.webp

Son düzenleme:
Geri