Alierdemurun
80+
Dahası
1080p de sıkıntı olur mu
Geçen VOK 3060ti yayınlandı bende sistemi yeniliyim dedim aldım. Daha sistem gelmedi ama Vatan 3070 çıkardı. Nefis işte onuda aldım. Şimdi iki sistem var, hangisini kullansam diye düşünüyorum.Siz hangi sistemleri aldınız?
Vatan 3070 tabii ki, vokun sistem o kadar iyi değil bileşen olarak daGeçen VOK 3060ti yayınlandı bende sistemi yeniliyim dedim aldım. Daha sistem gelmedi ama Vatan 3070 çıkardı. Nefis işte onuda aldım. Şimdi iki sistem var, hangisini kullansam diye düşünüyorum.
Yav öyle bir sistem çıkardılarki mecbur aldım ve muhtemelen 3070 kalacak.Vatan 3070 tabii ki, vokun sistem o kadar iyi değil bileşen olarak da
İstanbul da al satçı çok 500 ver al seçimden sonra uçar fiyatlar diyeyim. Ya da 0 al her parçayı kasayı ve ekran kartını ikinci el bul
Kankam bende aynıyım bu sistemi aldım monitör klavye mouse falan lazım seçtin miklavye-mouse- monitor arıyorum total bütçe 5-6k kanka, monitor 3-5 diye düşündüm
onumuzdeki hafta içinde kargoya verilirse hafta sonuna kadar elinde olur.Arkadaşlar sistem kaç güne gelir bilginiz varmı
14k olarakta alınabilir halen bence.14 olmuş