Bios güncellemesi dahil her ayarı yapıp yolluyorlarSinerji Windows kurup mu yoluyor acaba bilgisi olan var mı
Bios güncellemesi dahil her ayarı yapıp yolluyorlarSinerji Windows kurup mu yoluyor acaba bilgisi olan var mı
Deneme sürümü ile kurulu geliyorben de bunu düşünüyordum bilen var mı
Bu bütçede İptal etmen mantıksız olur. Oyuncuysan al güle güle kullan.aldım ama iptal mi etsem die kararsız kaldım bugün düşünüp ona göre iptal edicem bakalım..
Yayın için amd mi nvidia mı yani 6000 serisi mi rtx 3000 serisi mi?İptal etmen mantıksız olur. Oyuncuysan al güle güle kullan.
Nvidia 3000 serisi tabikideYayın için amd mi nvidia mı yani 6000 serisi mi rtx 3000 serisi mi?
Yayın için 3070 16k ya daha iyi olur diye düşünüyorum. tabii ki yayıncı arkadaşlar nvidia yayında daha iyi dediği için böyle söylüyorum.Yayın için amd mi nvidia mı yani 6000 serisi mi rtx 3000 serisi mi?
Yayın için nvdia kardeşim ama fiyat performans dersen bütçem dar ne yapayım dersen al kullan bu bütçeye anca 3060 li sistem alınıyorYayın için amd mi nvidia mı yani 6000 serisi mi rtx 3000 serisi mi?
Fiyatı çok iyiydi bence al sat için aldıysan bilemem. Nvidia alacaksan da bilemem ama kullanmak için bence çok iyialdım ama iptal mi etsem die kararsız kaldım bugün düşünüp ona göre iptal edicem bakalım..
kanka https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ed-gaming-monitor-66cfgac1tk-pm-HBC00002QYDVK bu ürün 165hz diyor daha mı iyidir fiyat farkı da yokValla monitör onereyim ama klavye mouse vs pek de bilgim yok onu arkadaşlar en iyilerini tavsiye edecektir monitör bunu alabilirsin
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yayın için nvdia kardeşim ama fiyat performans dersen bütçem dar ne yapayım dersen al kullan bu bütçeye anca 3060 li sistem alınıyor
Asıl gönlüm 3070 sisteme 18 K ve altına veririm de yok öyle bir sistem bekliyorum bakalım. Benim için render de önemli. Oyüzden nvidia tercih edicem de bekliyorum bakalım. 3060ti veya 3070 uygun bir sistem gelse güzel olacak.Yayın için 3070 16k ya daha iyi olur diye düşünüyorum. tabii ki yayıncı arkadaşlar nvidia yayında daha iyi dediği için böyle söylüyorum.
O zaman nvdia bekle sen AMD oyun için daha çok ön plandaAsıl gönlüm 3070 sisteme 18 K ve altına veririm de yok öyle bir sistem bekliyorum bakalım. Benim için render de önemli. Oyüzden nvidia tercih edicem de bekliyorum bakalım. 3060ti veya 3070 uygun bir sistem gelse güzel olacak.
Hangi şehirdesinAsıl gönlüm 3070 sisteme 18 K ve altına veririm de yok öyle bir sistem bekliyorum bakalım. Benim için render de önemli. Oyüzden nvidia tercih edicem de bekliyorum bakalım. 3060ti veya 3070 uygun bir sistem gelse güzel olacak.