🔥🔥5600 & 6700xt Sistem 12999TL 🔥🔥

aldım ama iptal mi etsem die kararsız kaldım bugün düşünüp ona göre iptal edicem bakalım..
Bu bütçede İptal etmen mantıksız olur. Oyuncuysan al güle güle kullan.

Yayın için amd mi nvidia mı yani 6000 serisi mi rtx 3000 serisi mi?
Yayın için 3070 16k ya daha iyi olur diye düşünüyorum. tabii ki yayıncı arkadaşlar nvidia yayında daha iyi dediği için böyle söylüyorum.

Valla monitör onereyim ama klavye mouse vs pek de bilgim yok onu arkadaşlar en iyilerini tavsiye edecektir monitör bunu alabilirsin

kanka https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ed-gaming-monitor-66cfgac1tk-pm-HBC00002QYDVK bu ürün 165hz diyor daha mı iyidir fiyat farkı da yok

Yayın için nvdia kardeşim ama fiyat performans dersen bütçem dar ne yapayım dersen al kullan bu bütçeye anca 3060 li sistem alınıyor
Yayın için 3070 16k ya daha iyi olur diye düşünüyorum. tabii ki yayıncı arkadaşlar nvidia yayında daha iyi dediği için böyle söylüyorum.
Asıl gönlüm 3070 sisteme 18 K ve altına veririm de yok öyle bir sistem bekliyorum bakalım. Benim için render de önemli. Oyüzden nvidia tercih edicem de bekliyorum bakalım. 3060ti veya 3070 uygun bir sistem gelse güzel olacak.

Asıl gönlüm 3070 sisteme 18 K ve altına veririm de yok öyle bir sistem bekliyorum bakalım. Benim için render de önemli. Oyüzden nvidia tercih edicem de bekliyorum bakalım. 3060ti veya 3070 uygun bir sistem gelse güzel olacak.
O zaman nvdia bekle sen AMD oyun için daha çok ön planda

Hangi şehirdesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,539
Üyeler
185,760
Son üye
EveZ.
Geri