Kutusuz fan takılı Geliyor sistemdeİşlemciye tray diyor hocam fansız geliyor sanırım buna soğutucu olarak ne alınabilir?
Kutusu yok yani işlemci ve fan var.İşlemciye tray diyor hocam fansız geliyor sanırım buna soğutucu olarak ne alınabilir?
kanka klavye olarak şu ikisi arasında kaldım ;Kankam bende aynıyım bu sistemi aldım monitör klavye mouse falan lazım seçtin mi
Valla bende de oldu ama sistem almıştım zaten al sata da gidermiydi muamma o yüzden almadım ben de ihtiyacı olanlar almıştır umarımVay arkadaş ya alacaktık almadık pişman olduk
İade almamak için yapmazlar sanmıyorum.Demonte olarak gönderirler mi müşteri hizmetlerini arasam ?
Monitör hala karar veremedim mouse ve klavye için şunları düşünüyorum bendekanka klavye olarak şu ikisi arasında kaldım ;
Altec Lansing Algk8614wg Beyaz/gri Red Swıtch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altec Lansing Algk8614wg Beyaz/gri Red Swıtch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
mouse :
SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse - 8500 Cpı Truemove Core Optik Sensör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
monitör için de şunu düşünüyorum şu anlık :
monitör bulursan atsana kanka bakalımMonitör hala karar veremedim mouse ve klavye için şunları düşünüyorum bende
Mouse
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Klavye
Deep Cool Deepcool Kb500 Kablolu Uk Q Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deep Cool Deepcool Kb500 Kablolu Uk Q Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
monitör bulursan atsana kanka bakalım