2 ram slotu 1 m2 slotu olması yeterlı arkadaslar asus msi olursa iyi olabilir önerilerinize açığım
vatandan alırsan peşine 3 e bölüyor bilgin olsunİkinci elde b550 bulabilirsinASROCK B450m-hdv R4.0 M.2 Matx Am4 Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASROCK B450m-hdv R4.0 M.2 Matx Am4 Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
metin2 için alıcam sistemi oc yaparsam işime gelir mi bilmiyorum orasını hocam yarar ise oc li olanı alayımoc yaparsan b450 yapmazsan a520 de olur al geç marka takılma bilindik asrock asus giga msi vs al geç
b550 en ucuz 2600 falan onlarda zam yemiş b550 al dicektim
Hocam oc o kadar farketmez bu denli bı sistemde undervolt yaparsın anca.metin2 için alıcam sistemi oc yaparsam işime gelir mi bilmiyorum orasını hocam yarar ise oc li olanı alayım
Hocam oc o kadar farketmez bu denli bı sistemde undervolt yaparsın anca.
A520 chipset önerilmiyor diğe biliyorum.A520M-A Pro
A520M Pro arasında ki fark nedir
Neden Önerilmesin O.C Yapılmayacak İse Güncel Chipset Tercih Etmek Daha İyi Olur .A520 chipset önerilmiyor diğe biliyorum.
Ucuzsa alınabilir tabii ki.
2180 2200 arasıA520 chipset önerilmiyor diğe biliyorum.
Ucuzsa alınabilir tabii ki.
asrock üzmez mi diyorsun hocam daha önce msi asus kullandım ama asrock nasip olmadıvatandan alırsan peşine 3 e bölüyor bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi trendyolda bölüyor problem yok
pardon hocam a320 ile karıştırdım ben.Neden Önerilmesin O.C Yapılmayacak İse Güncel Chipset Tercih Etmek Daha İyi Olur .
asrock güzel markadır.2180 2200 arası
asrock üzmez mi diyorsun hocam daha önce msi asus kullandım ama asrock nasip olmadı
hocam chipset nedir ufacık bir özet geçer misin google yazdım ama bişi anlamadımpardon hocam a320 ile karıştırdım ben.
asrock güzel markadır.
hangi yılda çıktığına bağlı eski teknoloji.hocam chipset nedir ufacık bir özet geçer misin google yazdım ama bişi anlamadım